petak, 21.02.2020 13:10

96 sati (2017)

Taken (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Svaki junak ima svoj početak

sez.1 ep.9ODNI mora dostaviti Mejiju FBI-u, ali saznaje za plan kartela da otme vozilo. Dok John i Rem odugovlače s predajom, Bryan poduzima ekstremne mjere opreza. U međuvremenu Asha saznaje pravi identitet svoje prijateljice Elene.
 
Režija: N/A
Scenarij: Luc Besson, Alexander Cary
Uloge: Clive Standen, Jennifer Beals, Gaius Charles, Brooklyn Sudano

Filmografija

Od izvršnog producenta Luca Bessona koji je radio na svjetski poznatom filmu “Peti element” i velikom kino hitu “96 sati”, dolazi ovaj napeti triler koji slijedi priču mlađeg, bivšeg pripadnika Zelenih Beretki – Bryana Millsa.

Serija “96 sati” bazira se na istoimenoj filmskoj trilogiji s Hollywoodskim glumcem Liamom Neesonom u glavnoj ulozi, te gledateljima daje uvid u priču o nemilosrdnom operativcu kojeg osobna tragedija prisli na donošenje iznimno teških odluka. Pokušavajući preboliti smrt vlastite sestre i s velikom željom za osvetom, Mills prihvaća karijeru ubojitog operativca CIA-e. Borba protiv terorista te hvatanje najopasnijih kriminalaca, postaju Millsova životna misija. Potraga za opasnim ubojicom svoje sestre, odvodi ga u meksički narkokartel kojeg vodi zloglasni Carlos Mejia; no iako to još uvijek ne zna, Bryan je prvi na Carlosovoj listi za odstrel. Njegova svakodnevica tako postaje prava borba za život u kojoj će samo jedan od njih dvojce izaći kao pobjednik…

Komentari (0)

Foto