utorak, 07.07.2020 02:00

Divlji u srcu (2006)

WILD AT HEART (Originalni naziv)

drama

Životni problemi veterinara i njegove nove obitelji koji se u afričkom rezervatu okušaju u turizmu

sez.2 ep.3RTL Kockica prikazuje popularnu britansku seriju „Divlji u srcu“! Serija prati život veterinara Dannyja Trevaniona koji s novom suprugom i troje djece kreće u Južnu Afriku kako bi pronašao dom za malenog majmuna. Putovanje uskoro poprimi potpuno drugi ishod od očekivanog, naime Trevor se s obitelji odluči skrasiti u neobičnom mjestu zvanom „Leopardova jazbina“.  Danny Trevanion (Stephen Tomkinson) radi kao kirurg u veterinarskoj ambulanti u Bristolu. Njegova kći Rosie (Lucy-Jo Hudson) je tinejdžerica koja ne može preboljeti majčinu smrt i ogorčena je na oca koji je pronašao drugu obitelj. Njegova nova supruga (Amanda Holden) ima dvoje djece, Evana (Luke Ward Wilkinson), koji je poput Rosie istraumatiziran zbog svega što je njegova obitelj prošla, i Oliviu (Olivia Scott Taylor), sretnu i bezbrižnu djevojčicu. Potaknuta bizarnim razlogom u trenutku najvećeg nesklada, obitelj odlazi u Južnu Afriku. Naime, Dannyju je u veterinarsku ambulantu stigao majmunčić koji neće dugo preživjeti u engleskom zološkom vrtu te mu je potreban povratak u divljinu. Obitelj odlazi na neobično mjesto zvano „Leopardova jazbina“ čiji vlasnik njihov posjet doživljava kao dobrodošlu promjenu te mu na um pada neobična ideja – da se Trevanioni dosele na njegov ranč i počnu baviti turizmom. Danny i Sarah, u nadi da će novi život zbližiti njihovu djecu, odluče prihvatiti ponudu i odvažiti se na pravu životnu pustolovinu.   
 
Režija: Cilla Ware, David Evans, Nigel Douglas
Scenarij: Ashley Pharoah
Uloge: Amanda Holden, Stephen Tompkinson, Lucy Jo Hudson, Luke Ward Wilkinson , ...

Filmografija

"Divlji u srcu“ nova je britanska serija o veterinaru Dannyju Trevanionu koji sa svojom novom ženom i troje djece kreće u Južnu Afriku kako bi pronašao dom za malenog majmunčića te se tamo u neobičnom mjestu zvanom "Leopardova jazbina" skrasi i okuša u vođenju afričkog turizma.

Danny Trevanion veterinar je opterećen mnogim problemima. Rosie, kći tinejdžerica, ne može preboljeti majčinu smrt i ogorčena je na oca koji se ponovno oženio. Njegova mlada žena Sarah u brak je dovela dvoje djece, Evana i malu Oliviju. I dok je Olivia smireno i sretno dijete koje obožava životinje, Evan je traumatiziran rastavom roditelja i Dannyja smatra uljezom koji mu oduzima majku. Ne pomaže ni to što Danny, nervozan zbog posla i nove povećane obitelji, ni sam nema strpljenja za njega.



Takva je situacija u obitelji kad ona odlazi u Južnu Afriku na odmor potaknut bizarnim razlogom. Danny je, naime, na liječenje dobio majmunčića koji neće preživjeti u engleskom zoološkom vrtu i treba mu naći novu obitelj pod vrelim afričkim suncem. Odlaze na neobično mjesto zvano "Leopardova jazbina" čiji je vlasnik Afrikaner, koji tugu zbog smrti žene i općenito probleme utapa u golemim količinama alkohola. Danny sa svojom obitelji dobrodošla mu je promjena i pada mu na um neobična ideja - da se oni dosele k njemu i započnu ugošćavati turiste, organizirati razgledavanje, safari i sve ono što pruža divljina. Dakako, zaboravio je spomenuti da bi im konkurencija bio dobro organizirani susjedni rezervat s već uhodanim poslom, nedostatak divljih životinja na njegovu imanju, ruševnost svih objekata u koje treba mnogo uložiti…



Sarah i Danny, u nadi da će novi život zbližiti njihovu otuđenu djecu ulaze u posao koji postaje njihova životna pustolovina…

Komentari (2)

Foto