subota, 04.07.2020 07:20

Gastro lutalica (2017)

Gastro lutalica (Originalni naziv)

obrazovni putopis

Postanite i vi lutalice i istražujte s nama zanimljive gastro kutke

sez.1 ep.1"Gastro lutalica" je emisija putopisno–edukativnog sadržaja koja prati gastronomsku ponudu Hrvatske, s fokusom na jedinstvenost i bogatstvo tradicionalne gastronomske ponude, kao i autohtonost u domaćoj proizvodnji. Ugostitelji imaju priliku na do sada neispričan način ispričati svoju priču gledateljima te im približiti svoje proizvode. U emisiji je naglasak na domaćim proizvođačima i ugostiteljima, kao i onima koji su u urbanijim mjestima stvorili vlastitu kvalitetom prepoznatljivu ponudu.  Dobro došli u emisiju posebnog okusa! Postanite i vi lutalice i istražujte s nama zanimljive gastro kutke.
 

Ovo je emisija putopisno–edukativnog sadržaja koja prati gastronomsku ponudu Hrvatske, s fokusom na jedinstvenost i bogatstvo tradicionalne gastronomske ponude, kao i autohtonost u domaćoj proizvodnji.

Ugostitelji imaju priliku na do sada neispričan način ispričati svoju priču gledateljima te im približiti svoje proizvode. U emisiji je naglasak na domaćim proizvođačima i ugostiteljima, kao i onima koji su u urbanijim mjestima stvorili vlastitu kvalitetom prepoznatljivu ponudu.

Komentari (0)

Foto