ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Kuća u susjedstvu (2006)

The House Next Door (Originalni naziv)

triler

Kuće koje je projektirao arhitekt Kim svojim vlasnicima donijele su samo nesreću i bol

 
Režija: Jeff Woolnough
Scenarij: Suzette Couture, Anne Rivers Siddons
Uloge: Lara Flynn Boyle, Colin Ferguson, Mark-Paul Gosselaar, Noam Jenkins, ...

Filmografija

Dio zelenog okoliša oko kuće obitelji Kennedy pretvara se u gradilište na kojemu poznati arhitekt gradi kuću.Kim je uspješan, privlačan i poduzetan arhitekt,ali svaka kuća koju je on projektirao kao da je ukleta.Kuće stalno mijenjaju vlasnike, a njihov boravak završava raznim krvavim obračunima i suzama.

Walker Kennedy (Colin Ferguson) i njegova žena Col (Lara Flynn Boyle) čine sretan par koji živi u predgrađu i svojom voljom nema djece. Tada se dogodi ono čega su se uvijek najviše bojali: dio njihova zelenog okoliša pretvara se u gradilište na kojem će nastati kuća koju gradi privlačan, sjajan i poslu posvećen arhitekt Kim (Mark-Paul Gosselaar).

Kim snažno privuče Col te oni započnu kratku ljubavnu aferu. Col od početka počinje shvaćati da s kućom u njihovom susjedstvu nešto ne valja. Stalno mijenja vlasnike, a njihov boravak završava raznim krvavim obračunima i suzama. Kada se Kim napokon useli u kuću koju je sam projektirao, Col shvati da je vrijeme da se obračuna s njim. Što iz osobnih razloga, što iz činjenice da je svaka kuća koju je on projektirao ukleta.


Komentari (0)

Foto