ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Ben 10 (2005)

Ben 10 (Originalni naziv)

animirani avantura sf

Priča o dječaku koji otkriva neobični sat pomoću kojeg se može pretvoriti u 10 izvanzemaljskih bića

 
Režija: Scooter Tidwell, Sebastian Montes
Scenarij: Joe Kelly, Joe Casey, Duncan Rouleau
Uloge: Tara Strong, Dee Bradley Baker, Fred Tatasciore, Jim Ward, Meagan Smith, ...

Filmografija

Znate li da svatko ima neku tajnu? Ben ih ima čak 10! Autori crtane serije su Duncan Rouleau, Joe Casey, Joe Kelly i Steven T. Seagle.

Ben u palom meteoritu pronalazi jednu od najmoćnijih naprava u čitavom svemiru - Omnitrix. Omnitrix izgleda kao neobičan ručni sat i kada jednom dođe na ruku, gotovo ga je nemoguće skinuti. Ubrzo nakon ovog događaja Ben 10 otkriva da se pomoću sata može pretvoriti u 10 različitih izvanzemaljskih bića, a svako od tih bića ima posebne moći i sposobnosti! Benov život počinje poprimati uobičajeni ritam jer se svaki dan transformira u 10 izvanzemaljskih superjunaka, bori se protiv zla, spašava svijet, a ponekad upada i u klasične dječje neprilike.
Što je još potrebno za dobru priču? Naravno, puno zanimljivih likova: dobrih, loših, zlih, opasnih i onih manje opasnih, a najzabavniji dio priče je odnos između Bena i njegove rođakinje Gwen - dvoje tvrdoglavih tinejdžera, no srećom tu je njihov djed Max, koji s njima provodi ljetne praznike i pazi da stvari ne izmaknu kontroli.

Komentari (0)

Foto