utorak, 21.01.2020 08:35

Laurine tajne (2014)

The Mysteries of Laura (Originalni naziv)

komedija kriminalistički

Prezaposlena majka blizanaca ujedno je i uspješna njujorška detektivka

sez.1 ep.7Sin uglednog vlasnika galerije nađen je mrtav Koreatownu. Laura i ekipa traže tragove i prolaze kroz karaoke scenu te četvrti gdje otkrivaju kockarski krug. Laura se mora pripremiti za poker s visokim ulozima kako bi uhvatila ubojicu te se tako povezuje s
 
Režija: Bethany Rooney, Michael Schultz, Cherie Nowlan, ...
Scenarij: Javier Holgado, Gregorio Quintana, Jeff Rake, ...
Uloge: Debra Messing, Laz Alonso, Josh Lucas, Janina Gavankar, Max Jenkins, ...

Filmografija

Serija obiluje humorom koji pokazuje kako je biti zaposlena majka koja uvijek uhvati osumnjičenog, a temelji se na uspješnoj španjolskoj seriji 'Los misterios de Laura'.

Debra Messing glumi Lauru Diamond, genijalnu njujoršku detektivku i prezaposlenu majku šestogodišnjih blizanaca, odnosno „malih čudovišta“. Laura često zbunjuje osumnjičene svojim kaotičnim stilom, a njezina pozornost prema detaljima i vrhunski osjećaj uvijek dovode do uhićenja (čak i dok u kosi ima zobene kaše). S druge strane, kod kuće obično kasni korak-dva snalazeći se u predškolskoj politici nešto manje vješto nego u policijskoj postaji uz ne baš previše pomoći uskoro bivšeg supruga Jakea Brodericka (Josh Lucas), nestašnog šarmera i poručnika koji ne želi potpisati rastavu braka te je često nedostupan zbog „policijskog posla“. Srećom, Laura ima pomoć. Njezin partner, detektiv Billy Soto (Laz Alonso), odličan je policajac dobrog srca koji se ne boji potrčati za osumnjičenim, kao ni dobrim izgledom izvući informacije. Max Carnegie (Max Jenkins) njezin je superpametni i snalažljivi pomoćnik koji možda nije spreman krenuti na teren, ali može uskočiti kao priručna dadilja kad Laurine blizance izbace iz male škole. U međuvremenu Laurina suparnica, detektivka Meredith Bose (Janina Gavankar) radi sve po pravilima i ne shvaća kako Laura uvijek uhvati počinitelja i pokupi pohvale.

Komentari (0)

Foto