nedjelja, 15.09. 04:20

Ubojstva u Midsomeru (1998)

MIDSOMER MURDERS (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Iskusan detektiv i njegov mladi pomoćnik istražuju razne kriminalističke radnje u idiličnom gradiću

Nakon najave vlasnika pivnice da će preurediti taj prostor, on je nađen ubijen. Barnaby i Scott u istrazi otkrivaju povijest loših odnosa između bivšeg vlasnika i njegova sina.
Režija: Peter Smith
Scenarij: Peter Hammond
Uloge: John Nettles, Jason Hughes, Jane Wynmark, Laura Howard, Barry Jackson

Filmografija

Svuda je mirno i nema problema osim u pospanom Midsomeru. Glavni inspektor Barnaby se vratio sa svojim asistentom Jonesom da bi razriješio čudne radnje koje se događaju u selu. Da li je itko siguran?

Opširnije

Iza živopisnih fasada i uređenih vrtova ništa nije onako kako se isprva čini, a to najbolje zna iskusni inspektor Barnaby koji uvijek bez milosti progoni krivce. Barnabyjev siguran, ali i intuitivan pristup, u potpunoj je suprotnosti onomu njegova njegova nespretnog i pretjerano revnog pomoćnika, narednika Troya. Serija svoju popularnost uvelike zahvaljuje proturječnosti iznenadnog nasilja u slikovitom i spokojnom selu. Tema epizoda često su ustanove, rituali i običaji koji se smatraju karakterističnima za ruralnu Englesku.Mnoga sela i gradići u grofoviji imaju u imenu riječ "Midsomer". To je djelomično inspirirano stvarnom grofovijom Somerset, a osobito gradom Midsomer Nortonom. U ulozi inspektora Barnabyja pojavljuje se John Nettles, u Engleskoj dobro poznat iz hit serije "Bergerac". I ostatak ekipe čine prokušani britanski glumci.

Video

Foto

Komentari (20)
© 2008-2019 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >