subota, 04.07.2020 10:10

Paklena zalagaonica (2009)

Hardcore Pawn (Originalni naziv)

reality show

Za razliku od serije "Pawn Star" ova se više fokusira na ljudski element i dramu nego prodaju stvari

sez.7 ep.10„American Jewelry and Loan“ zalagaonica je u Detroitu, u vlasništvu Leslie „Les“ Golda, unuka zalagaoničara, koji je nekada vodio „Sam's Pawn“, sada zatvorenu trgovinu na Michigan Avenue u Detroitu. Prva Lesova zalagaonica otvorena je u „Green Eight“ trgovačkom centru na 8 Mile Roadu, na Oak Parku 1978., ali je 1993. promijenila lokaciju na kojoj se i danas nalazi, na Greenfield Roadu. Druga podružnica trgovine otvorena je 2011. i koristi se u nekim epizodama pete i šeste sezone. Lesov partner je njegov sin Seth, koji je postao suvlasnik nakon što je diplomirao na Sveučilištu u Michiganu te je zadužen za marketinšku stranu dućana. Lesova kći Ashely diplomirala je poslovnu administraciju te također ima certifikat gemološkog američkog instituta. Kao i njezin brat, Ashely je suvlasnica trgovine, u kojoj radi više od 15 godina. Iako uspoređena sa „Zalagaonicom“ (Pawn Star), ova serija je više usredotočena na ljudski element i dramu nego prodaju stvari koje se nude i kupuju u dućanu. U produkciji RDF USA (Zodiak USA), ovaj vrlo osebujan i popularan reality, o jednom obiteljskoj biznisu doživio je čak 9 sezona (162 epizode) na TruTV-u, od kojih je prvu epizodu pratilo čak dva milijuna gledatelja pa je tako postala najgledanija emisija iste televizije.
 

U produkciji RDF USA (Zodiak USA), ovaj vrlo osebujan i popularan reality, o jednom obiteljskoj biznisu doživio je čak 9 sezona (162 epizode) na TruTV-u, od kojih je prvu epizodu pratilo čak dva milijuna gledatelja pa je tako postala najgledanija emisija iste televizije.

„American Jewelry and Loan“ zalagaonica je u Detroitu, u vlasništvu Leslie „Les“ Golda, unuka zalagaoničara, koji je nekada vodio „Sam's Pawn“, sada zatvorenu trgovinu na Michigan Avenue u Detroitu. Prva Lesova zalagaonica otvorena je u „Green Eight“ trgovačkom centru na 8 Mile Roadu, na Oak Parku 1978., ali je 1993. promijenila lokaciju na kojoj se i danas nalazi, na Greenfield Roadu. Druga podružnica trgovine otvorena je 2011. i koristi se u nekim epizodama pete i šeste sezone. Lesov partner je njegov sin Seth, koji je postao suvlasnik nakon što je diplomirao na Sveučilištu u Michiganu te je zadužen za marketinšku stranu dućana. Lesova kći Ashely diplomirala je poslovnu administraciju te također ima certifikat gemološkog američkog instituta. Kao i njezin brat, Ashely je suvlasnica trgovine, u kojoj radi više od 15 godina. 


Komentari (1)

Foto