ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Život na vagi (2017)

The Biggest Loser / Život na vagi (Originalni naziv)

zabava

Kandidati se bori s viškom kilograma, a sve kako bi na koncu spasili svoj vlastiti život

 

Voditeljica je Marijana Batinić, dok je kreativna producentica Antonija Blaće. Treneri timova u prve tri sezone bili su Sanja Žuljević i Mario Mlinarić, a od četvrte sezone su Maja Ćustić i Edin Mehmedović. U petoj sezoni voditeljsku palicu preuzela je Sanja Žuljević, trenerica iz prve tri sezone, čime će natjecateljima biti prava podrška!

Peta sezona donijela je pregršt noviteta, a jedan od njih svakako je i to što kandidati neće sami birati timove nego će biti podijeljeni prema geografskoj odrednici. Tako će gledatelji pratiti plavi tim u kojem će biti predstavnici mora te crveni tim kojeg će činiti kontinentalci. Osim što će promijeniti svoj dosadašnji način života, kandidati će se suočiti s brojnim novim izazovima i igrama koji će nekog od njih odvesti do pobjede, a kao najveći problem svim kandidatima pokazat će se – prehrana. Peta sezona „Života na vagi“ snima se u Slavoniji, u mjestu Stara Kapela, gdje kandidati imaju na raspolaganju cijelo selo pa će se tako i sva vaganja odvijati na otvorenome, u idiličnom krajoliku. Već na prvom vaganju pokazat će se fantastični rezultati nekih kandidata koji su u samo tjedan dana izgubili 10 kilograma. No neće biti „teško“ samo kandidatima – bit će i trenerima. Maja i Edo i sami će sudjelovati u nekim izazovima, o čijem će ishodu ovisiti rezultat njihovih timova.

Natjecateljski reality show ljudima s prekomjernom tjelesnom težinom nudi priliku suočiti se s njihovim životnim problemima, a njima će se baviti, trenirati i podučavati ih o zdravim životnim navikama stručnjaci treneri, nutricionisti i liječnici. Njihov cilj je transformirati im tijelo, ali naposljetku i njihov život. Tijekom showa, koji traje tri mjeseca, kandidati su podijeljeni u dva tima, a cijelo to vrijeme žive u izolaciji u jednoj zagrebačkoj vili. Svaki njihov tjedan kulminira vaganjem kako bi se utvrdilo koji je tim izgubio više težine. Tim koji ima niži postotak izgubljenih kilograma u tjednu morat će odabrati između sebe koja osoba napušta daljnje natjecanje. Život na vagi (u originalu The Biggest Loser) u svijetu je dotaknuo živote stotina tisuća ljudi, pričajući snažne emotivne priče koji naposljetku trijumfiraju jačinom ljudskog duha nad problemima koje su imali. U SAD-u show ima već 16 sezona, dok je popularan i u Australiji, Argentini, Brazilu, Kini, Finskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Islandu, Izraelu te mnogim zemljama diljem svijeta.

Komentari (11)

Foto