subota, 06.06.2020 18:15

Navy CIS (2003)

NCIS (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Vrhunski tim specijalnih agenata rješava ubojstva, špijunaže i sve slučajeve vezane uz Navy CIS

sez.8 ep.3Kada je motivi iza napada na tehničarku za eksploziv povežu s ubojstvom, NCIS-a istražuje njezin vrlo tajni osobni život.
 
Režija: Thomas J. Wright, Terrence O'Hara, Dennis Smith
Scenarij: Donald P. Bellisario, Don McGill, Frank Cardea
Uloge: Mark Harmon, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Sean Murray, Lauren Holly, ...

Filmografija

Najkarizmatičniji istražiteljski tim na televiziji otkriva nam što se sve događa iza čvrsto zatvorenih vrata Navy CIS-a, od ubojstva do špijunaže i građe podmornica, ovi specijalni agenti putuju svijetom kako bi istražili sve zločine koji su na bilo koji način povezani sa marincima ili mornaricom...

Hvaljena serija s prikazivanjem je počela 2003. godine, a do danas je prikupila 15-ak nagrada te je bila nominirana za 3 Primetime Emmyja. Glumica Cote de Pablo (Ziva) osvojila je najviše nagrada za svoju ulogu, dok je Mark Harmon (Gibs) osvojio jednu. Na čelu je agent NCIS-a Leroy Jethro Gibbs, bivši narednik u marincima koji je nenadmašan kao istražitelj, koji vodi svoju ekipu šarolikih likova. Tim uključuje specijalnog agenta Anthonyja DiNozza, bivšeg detektiva za ubojstva, Timothyja McGeeja koji je stručnjak za računala, bivšu agenticu Mosada Zivu David (otišla je iz serije 2013. i nema je u sedmoj sezoni), jedinstvenog mrtvozornika Donalda "Ducky" Mallarda i njegovof štićenika Jimmyja Palmera. Navy CIS više je od obične akcijske drame, što potvrđuju milijuni vjernih gledatelja diljem svijeta i činjenica da je i dalje, nakon više od jednog desetljeća od početka emitiranja, ostala jedna od najpopularnijih kriminalističkih serija na televiziji. Svojom izdašnom dozom humora ova se serija fokusira na katkad složenu i uvijek zabavnu dinamiku tima prisiljenog na suradnju u vrlo stresnim situacijama.

Komentari (0)

Foto