petak, 29.10.2021 00:00

Dva i pol muškarca (2003)

Two and a Half Men (Originalni naziv)

komedija

Urnebesna priča o tri muškarca iz dva naraštaja koji uče što doista znači biti muškarac

sez.1 ep.10Pokušavajući dokazati da je pravi obiteljski čovjek, Charlie pozove svoju bivšu djevojku Lisu na večeru povodom Dana zahvalnosti. Također, treba uvjeriti i ostatak obitelji da im se pridruže, što uključuje i Judith zajedno s njenim roditeljima. Ugođaj bude donekle narušen, kada Evelinini roditelji doznaju da im je kći gay, a Judith je ljuta jer je njena majka stala na Alanovu stranu kada se razgovaralo o njihovom razvodu.
 
Režija: James Widdoes, Gary Halvorson, Pamela Fryman
Scenarij: Lee Aronsohn, Chuck Lorre, Don Foster
Uloge: Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, ...

Filmografija

Odlična humoristična serija koja govori o muškarcima, ženama, seksu, izlascima udvoje, majkama, samohranim roditeljima, bratsko-sestrinskim odnosima, zamjenskim obiteljima, novcu i ljubavi. Točnije, to je komedija o životima dvojice braće, jednog sina/nećaka i brojnim ženama koje ih okružuju. Najčešće ipak playboya Charliea!

Charlie Harper imućni je neženja s kućom na plaži, mercedesom, kojeg i žene obožavaju. Lagodan život u Malibuu poremeti mu brat Alan, koji se k njemu doseli sa sinom Jakeom.

Stvar dodatno kompliciraju Charliejeva i Alanova narcisoidna i emotivno otrovna majka Evelyn, Alanova krajnje neurotična bivša žena Judith, Charliejeva stroga i nemilosrdna spremačica Berta, te Rose, luckasta susjeda koja je nakon kratke pustolovine s Charliejem odlučila pod svaku cijenu ostati u njegovu životu.

Usprkos svim nesuglasicama Charlie i Alan imaju jednu zajedničku osobinu: obojica vole Jakea i žele mu samo najbolje. Kao rezultat toga imaju skladnu obiteljsku zajednicu koja svakog od njih čini boljim čovjekom.


Komentari (34)

Foto