nedjelja, 07.06.2020 01:55

Brokenwoodski misteriji (2014)

The Brokenwood Mysteries (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Sve mračne tajne idiličnog gradića Brokenwooda konačno će izaći na vidjelo

sez.4 ep.4U Brokenwoodski misteriji sastoje se od četiri dvosatne priče o ubojstvima smještene u naizgled mirni ruralni gradić u kojem najnoviji stanovnik, inspektor Mike Shepherd, otkriva da ubojstvo vreba čak i na vrlo ugodnim mjestima.
 
Režija: Mike Smith, Murray Keane
Scenarij: Philip Dalkin, Timothy Balme
Uloge: Neill Rea, Fern Sutherland, Pana Hema Taylor, Nic Sampson, ...

Filmografija

Mirno mjestašce Brokenwood na prvi pogled izgleda kao i svako obično manje mjesto koje se nalazi u blizini velikog grada. Mir, tišina i ljubazni ljudi čine ovo mjesto pravom idilom; no Brokenwood skriva mračne tajne, podmukle laži i ubojstva. Zbog pronađenog tijela lokalnog farmera u rijeci, u Brokenwood dolazi ekscentrični detektiv Mike Shepherd kako bi riješio misteriozni zločin, a partnerica mu postaje pedantna mještanka Kristin Sims.

Rješavajući zagonetan i jeziv zločin smrti lokalnog farmera, Mike i Kirstin ubrzo otkrivaju obiteljsku tajnu koja se krije iza ove tragedije, ali i postaju svjesni kako ovo nije jedino ubojstvo u Brokenwoodu. Ovaj detektivski par susrest će se i sa ubojstvom Allison Stone - vlasnice Brokenwood Golf kluba, za koju će svi misliti da je otrovana. Posebno zanimljiv slučaj biti će neobično ubojstvo mladoženje koji je sa svoja dva prijatelja krenuo u lov. Međutim, zabavno druženje kreće po zlu nakon što se ustanovi da je mladoženja ustrjeljen, dok niti jedan od njegovih prijatelja ništa nije vidio. Mike i Kirstin shvatit će kako Brokenwood skriva mnoge mračne tajne svojih stanovnika, te kako istrage mogu dovesti i njihov život u ozbiljnu opasnost.

Komentari (2)

Foto