subota, 16.01.2021 04:50

Zdravlje na kvadrat (2016)

Zdravlje na kvadrat (Originalni naziv)

magazin

Tatjana Jurić gledatelje jednom tjedno vodi kroz niz različitih tema iz područja zdravlja

sez.1 ep.155Lucija Jakelić, svima poznatija kao Lu, mlada je glazbenica dubokog, baršunastog glasa i vrlo zrelog glazbenog izričaja. Uživo je stalno nasmijana, srdačna i ne skriva odličan smisao za humor! Pogledajte koji je ukusan obrok pripremila u ovotjednoj emisiji! Današnji način života uglavnom podrazumijeva svakodnevno gledanje u ekrane. Zato je sve češći problem s kojim se ljudi javljaju u oftalmološke ordinacije tzv. suho oko. Koji su simptomi suhog oka i kako ga liječiti ekipa Zdravlja na kvadrat pitala je stručnjake. Propuštene epizode emisije Zdravlje na kvadrat pogledajte besplatno na novatv.hr
 
Režija:
Scenarij: Dalibor Bosančić
Uloge: Dalibor Bosančić

Filmografija

Savjetodavna emisija donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekta življenja.

Emisija nam između ostalog otkriva i kako neke poznate osobe razmišljaju o zdravlju, kakav je njihov životni stil, putuju li puno, da li se fizički iscrpljuju, imaju li kakve tegobe, alergije ili neke druge zdravstvene probleme. Rubrika Zdravlje s poznatima donosi brojne korisne liječničke savjete, pa tako gledatelji imaju priliku saznati neke nove načine, metode kojima će održavati svoje zdravlje i brinuti o sebi. Emisija također obrađuje i niz ozbiljnih tema iz područja zdravstvene skrbi u rubrici Zdravstvena iskaznica. Zdrava prehrana je pola zdravlja tako da korisne savjete saznajemo iz rubrike Kuhamo zdravo, a Vježbom do savršenstva ulazimo u svijet treninga, tretmana, i otkrivamo sve načine kako adekvatno paziti na svoje tijelo, te postati i ostati u kondiciji.

Komentari (0)

Foto