petak, 21.02.2020 12:10

Agatha Raisin (2016)

Agatha Raisin (Originalni naziv)

komedija kriminalistički

Avanture Agathe Raisin, stručnjakinje za odnose s javnošću i amaterske detektivke

sez.3 ep.1Agatha i James Lacey još su sretni zajedno iako nisu zaručeni. Ona je službeno pokrenula detektivsku agenciju, ali još čeka neku akciju. James predlaže da se reklamiraju istragom starog slučaja ukete kuće. Agatha mora riješiti jezivi slučaj.
 
Režija: Geoffrey Sax, Paul Harrison, Roberto Bangura
Scenarij: Stewart Harcourt, M.C. Beaton, Chris Murray
Uloge: Ashley Jensen, Jamie Glover, Katy Wix, Mathew Horne, Matt McCooey

Filmografija

Agatha Raisin, stručnjakinja za odnose s javnošću, odustaje od života u Londonu da bi započela novi život u naizgled mirnom selu Carsleyju, ali uskoro postaje osumnjičena u istrazi ubojstva. Odlučuje osvjetlati svoje ime i otkriti tajnu.

Agatha Raisin brutalno je iskrena, ali emocionalno osjetljiva stručnjakinja za PR koja se odrekne karijere u Londonu i završi u mirnom selu Carsleyju nadajući se da će ondje započeti svoj novi život iz snova. Navikla da stvari budu po njezinu, Agatha uskoro počne osjećati dosadu i usamljenost. Život u Cotswoldsu nije savršen kakvim ga je ona zamišljala. Njezin ambiciozni gradski stav primljen je sa sumnjom kod lokalnih mještana koji nisu u potpunosti spremni za živahnu i resku Agathu. U pokušaju da im se dodvori, Agatha se prijavi na natjecanje u pripremanju quichea te nehotice postane osumnjičenica za ubojstvo. Kako njezin ugled sve više pada, tako Agatha nema izbora. Mora sprati ljagu sa svog imena i zaraditi poštovanje svojih sumještana.

Komentari (0)

Foto