subota, 30.05.2020 00:00

Ubojstvo na putovanju (2013)

Murder In Paradise (Originalni naziv)

dokumentarni

Ako mislite da u raju ništa ne može poći po zlu, varate se

sez.1 ep.1Ako mislite da u raju ništa ne može poći po zlu, varate se. Nalazite se u tropskom raju, oko vas samo plaže i pijesak dokle oko seže. Čini se da ste na sigurnom, lagano se opuštate i vaš zasluženi odmor konačno može početi. No opasnost svugdje vreba, pa čak i u raju. Šokantna serija vodi nas u idilična i popularna ljetna odmarališta u kojima su se zbili gnjusni zločini - od Brazila, Meksika, Bahama, do obale Kostarike, Cannesa u Francuskoj te Atene. Priče koje nam donose Cineflix tim - Simon  Lloyd, Nick Godwin i Jacqueline Bynon te Investigation Discovery ekipa - Sara Kozak, Kevin Bennet i Thomas Cutler, mogu nam poslužiti kao upozorenje da se nikada ne možemo potpuno opustiti jer ne znamo otkud opasnost dolazi. Svaka epizoda vodi nas na jedno putovanje iz snova, koje iznenada postaje smrtonosno, a istraga donosi više o šokantnim slučajevima - što se zaista zbilo i kako su se misteriji razriješili. Prva epizoda vodi nas u Atenu, gdje je nestala Julie Scully, koja je na putovanju iz snova s dečkom očekivala samo lijepe i strastvene trenutke.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Jacqueline Bynon

Filmografija

U svakoj epizodi ove dokudrame posjetiti ćemo neka od najljepših mjesta za odmor na svijetu i otkriti što se događa kada se zabranjene strasti otmu kontroli.

Nalazite se u tropskom raju, oko vas samo plaže i pijesak dokle oko seže. Čini se da ste na sigurnom, lagano se opuštate i vaš zasluženi odmor konačno može početi. No opasnost svugdje vreba, pa čak i u raju. Šokantna serija vodi nas u idilična i popularna ljetna odmarališta u kojima su se zbili gnjusni zločini - od Brazila, Meksika, Bahama, do obale Kostarike, Cannesa u Francuskoj te Atene. Priče koje nam donose Cineflix tim - Simon Lloyd, Nick Godwin i Jacqueline Bynon te Investigation Discovery ekipa - Sara Kozak, Kevin Bennet i Thomas Cutler, mogu nam poslužiti kao upozorenje da se nikada ne možemo potpuno opustiti jer ne znamo otkud opasnost dolazi. Svaka epizoda vodi nas na jedno putovanje iz snova, koje iznenada postaje smrtonosno, a istraga donosi više o šokantnim slučajevima - što se zaista zbilo i kako su se misteriji razriješili. Prva epizoda vodi nas u Atenu, gdje je nestala Julie Scully, koja je na putovanju iz snova s dečkom očekivala samo lijepe i strastvene trenutke.

Komentari (0)

Foto