subota, 06.06.2020 06:00

Rosewood (2015)

Rosewood (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Genijalni privatni patolog predvodi vješti tim stručnjaka u lovu na zločince

sez.1 ep.5Rosewood i Villa imaju za cilj potražiti pravdu za žrtvu ubojstva, bivšeg prevaranta povezanog s bandom Little Haiti. U međuvremenu, Villa se bori sa snovima koje sanja, a Rosewooda čeka neočekivani zaokret u njegovoj vezi s Kat.
 
Režija: Michael Zinberg, Richard Shepard, ...
Scenarij: Andy Berman, Todd Harthan, Marqui Jackson, ...
Uloge: Morris Chestnut, Jaina Lee Ortiz, Gabrielle Dennis, Anna Konkle, ...

Filmografija

U središtu serije ROSEWOOD, koju je producirao Todd Harthan, smještene u pulsirajuću svakodnevicu Miamija, jednog od najvrućih gradova svijeta, novi su medicinski postupci koje provodi DR. Beaumont Rosewood, Jr. vodeći privatni patolog u gradu.

Briljantan, hladnokrvan i neizmjerno karizmatičan, Rosewood se udružuje s prekaljenom detektivkom Annalisom Villa kako bi otkrio tragove i dokaze koje nitko drugi ne može i pomogao policijskoj upravi u Miamiju da riješi neke od najzahtjevnijih slučajeva. Iako je ona fascinirana njegovom nevjerojatnom sposobnošću, to se ne može reći za njegov optimizam koji je prije iritantan nego zarazan. U Rosewoodovoj ordinaciji radi i sestra "kraljica toksikologije" Pippy i specijalistica za DNK, Tara MIlly Izikoff poznata i kao TMI koja je Pippyna zaručnica. Njihovu se timu pridružuje i zapovjednik policijske uprave Miamija Ira Hornstock, koji je odličan vođa policijskog tima, ali loše upravlja privatnim životom. Odnos Hornstocka i Rosewooda poprilično je kompliciran, iako Hornstock ne podnosi njegovu osobnost i uvijek optimistično raspoloženje, priznaje mu neosporiv doprinos uspjehu policije. Budući da se sam nosi s nizom vlastitih bolesti, Rosewood vjeruje da svaki trenutak u životu, koliko god se činio nebitnim, treba proživjeti u svoj punini. Ta mu osviještenost omogućava da uoči i najmanje detalje koje drugi na tijelima ne opažaju. Ono što ga najviše pokreće jest to što je žrtvama netko oduzeo pravo na život.

Komentari (0)

Foto