ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Megagradnja superautomobila (2015)

Supercar Megabuild (Originalni naziv)

dokumentarni

Zavirite iza vrata radionice u kojoj se preuređuju najluksuzniji automobili na svijetu

 

Afzal Kahn stvorio je uspješan međunarodni posao preuređivanja automobila visoke klase kako bi izgledali nevjerojatno. Radionica krcata poslovima i tri izložbena prostora opskrbljuju vrhunsku klijentelu, ali poduzetnik Afzal i dalje voli brujanje koje izaziva nova radionica.

U stožeru luksuzne radionice preuređivanja automobila nalaze se svojeglavi stručni mehaničari Ralph i Ranen koji su pokrenuli eksperimentalnu radionicu. Pucaju od sveg mogućeg mehaničarskog znanja, ali im nedostaje poslovnost i smisao za stil. Na svu sreću, tu je Afzal Khan.
To je suradnja s kojom su svi na dobitku: Kahn je svjestan da mu Ralph i Ranen mogu izvesti unikatne zahtjevne projekte koje inače ne bi mogao preuzeti, a Ralph i Ranen imaju bogatog klijenta koji im kuca na vrata radionice! S komplementarnim vještima ovog trojca, spremni su za realizaciju nevjerojatnih vizija.
Svaka od 10 epizoda počinje Kahnovim zadavanjem ambicioznog projekta Ralphu i Ranenu, to može biti unikatni automobil za važnog klijenta, upit prodavaonice automobila ili jedinstvena vizija koju je sam Kahn zamislio. Od kupnje osnovnog modela automobila ova trojica započinju nevjerojatnu modifikaciju dodajući jedinstveni stil i tehnička rješenja koja nadilaze granice zamislivog.
Cijelo vrijeme izrade padaju iskričave šale, ali Kahn zna svoj posao: od najbolje ispregovarane cijene za osnovni model do onog što vrhunska dorada može izvesti. Ako netko samo malo pogriješi, svi su u problemu. Svaka epizoda završava prikazivanjem cijelog projekta, testne vožnje i ultimativnog pitanja: hoće li perfekcionist Afzal biti zadovoljan finalnim proizvodom i staviti ga u svoj izložbeni prostor.

Komentari (0)

Foto