utorak, 18.05.2021 08:50

Hotel Furchester (2016)

The Furchester Hotel (Originalni naziv)

dječji

U hotelu Furchester zanimljiva čudovišta rješavaju probleme svojih jedinstvenih gostiju

sez.1 ep.39Šašavi Hotel je britansko-američko-kanadska serija snimljena za CBeebies (BBC-jev program za predškolsku dob). To je druga britanska prerada popularne hit serije Ulica Sezam.
 
Režija: Jack Jameson
Scenarij: Belinda Ward
Uloge: Sarah Burgess, Ryan Dillon, Louise Gold, David Rudman, Andrew Spooner, ...

Filmografija

Hotel Furchester ima pola zvjezdice, a vlasnici su obitelj Furchester-Fuzz, koji su čudovišta. Obitelj Furchester-Fuzz zajedno sa Elmom i Cookie Monsterom pokušati rješiti probleme koji se pojavljuju u njihovom hotelu sa gostima.

"Šašavi Hotel" je britansko-američko-kanadska serija snimljena za CBeebies (BBC-jev program za predškolsku dob). To je druga britanska prerada popularne Ulice Sezam nakon serije pod nazivom Sesame Tree. Debitirala je u programu 26. rujna 2014. Nakon dogodovština u Ulici Sezam, Elmo i Keksomlat sele se u Englesku pomoći Elmovoj teti i tetku voditi hotel "s pola zvjezdice", čije osoblje posebno dobro zna rješavati probleme. Šašavi hotel je britanski hotel s pola zvjezdice u vlasništvu čudovišne obitelji Šašava-Frka. Hotel vode članovi obitelji Šašava-Frka uz pomoć Elma i Keksomlata, koji su napustili Ulicu Sezam da bi pomogli rješavati probleme s kojima se suočavaju gosti Šašavog hotela.

Komentari (0)

Foto