ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Krokodili iz predgrađa 1 (2009)

The Crocodiles (Originalni naziv)

obiteljski avantura

Samo Krokodili mogu osujetiti planove skupine lukavih kriminalaca

 
Režija: Christian Ditter
Scenarij: Christian Ditter, Martin Ritzenhoff
Uloge: Nick Romeo Reimann, Fabian Halbig, Leonie Tepe, Manuel Steitz, ...

Filmografija

Prvi dio trilogije inspirirane popularnom knjigom za djecu pisca Maxa von der Grüna. U ovom uzbudljivom filmu pratimo avanture skupine hrabrih tinejdžera koji tragaju za opasnim kriminalcima. Zahvaljujući posebnoj snazi prijateljstva ovi će dečki i cure nadjačati svakog protivnika.

Hannesa, desetogodišnjeg dječaka odgaja samohrana majka. On mašta o tome da postane član najotkačenije bande na svijetu – Krokodila. Kako bi ga primili u grupu mora izvršiti zadatak. Ipak, tijekom njegova izvršenja nešto krene krivo i Hennes se nađe u ozbiljnoj opasnosti.

U posljednjem trenutku ga spašava Kai na invalidskim kolicima. Kai također očajnički želi postati jedan od Krokodila, ali dečki ga ismijavaju. Smatraju ga bogaljem koji se neće snaći u teškoj situaciji već samim tim što ne može brzo pobjeći.

Jedne noći Kai je svjedok provale, što odmah skreće pozornost grupice. Dječak se slaže pomoći Krokodilima u otkrivanju počinitelja i dobivanju nagrade, pod uvjetom da bude primljen u bandu. Uz njegovu pomoć i uz iskorištavanje tipičnih karakteristika Krokodila – poduzetnosti, hrabrosti i domišljatosti – banda pristupa obradi slučaja i uhićenja opasnih provalnika…


Komentari (0)

Foto