ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

CSI: Cyber zločini (2015)

CSI: Cyber (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Avery Ryan je cyber psihologinja koja rješava zločine u FBI-ju

 
Režija: Allan Arkush, Eagle Egilsson, Eriq La Salle, ...
Scenarij: Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Brandon Guercio, ...
Uloge: Patricia Arquette, James Van Der Beek, Shad Moss, Charley Koontz, ...

Filmografija

"CSI: Cyber" je američka kriminalistička serija, direktni je spin-off serije "CSI: Las Vegas" te četvrta serija u CSI franšizi.

Specijalna agentica Avery Ryan predvodi Odjela za cyber zločine unutar FBI-a, jedinicu na prvoj crti obračunavanja s ilegalnim aktivnostima koje počinju idejom u glavi, žive online, a odigravaju se u stvarnom svijetu. Iz prve ruke zna kako današnja tehnologija omogućava ljudima da žive u sjeni interneta čineći ozbiljne zločine globalnih proporcija. Ryanin supervizor, asistent direktora Simon Sifter, iskusni FBI-jevac, zadužen je za “čišćenje” odnosa između Cyber odjela i drugih grana vlasti. U timu su još agent Elijah Mundo, samoprozvani ovisnik o akciji, zatim Daniel Krumitz, introvertirani genijalac brzog jezika, Brody Nelson, haker koji je između zločina i vlasti odabrao raditi za FBI, i Raven Ramirez, novakinja i stručnjakinja za socijalne mreže. 

Dok drugi agenti traže zločince po mračnim ulicama Ryan i njezin tim pretražuju tamnu stranu interneta, gdje je zlo skriveno u kutevima najveće mreže, kriminalci su anonimni, novcu je teško ući u trag, a sve što je na prodaju je udaljeno samo jednim pritiskom tipke.


Komentari (1)

Foto