petak, 22.01.2021 08:40

Chicago u plamenu (2012)

Chicago Fire (Originalni naziv)

akcija drama

Privatni i poslovni život vatrogasaca iz Chicaga

sez.3 ep.14Na mrzel zimski dan Dawsonova pred gasilsko postajo najde zapuščenega dojenčka. Kmalu se prikaže ženska, ki trdi, da je otrok njen, vendar Dawsonova ugotovi, da je otrok ugrabljen. Severide s svojo teorijo požiga navduši Cunninghamovo, ki mu ponudi službo v svojem timu. Casey na zabavi spozna novo dekle, Boden pa se dokončno poslovi od svojega očeta.
 
Režija: N/A
Scenarij: Michael Brandt, Derek Haas
Uloge: Jesse Spencer, Monica Raymund, Yuri Sardarov

Filmografija

Jesse Spencer ("House") i Taylor Kinney ("Vampirski dnevnici") su glavni junaci nove serije koja prati čikaške vatrogasce i liječnike. U Americi se trenutno prikazuje nova, četvrta sezona.

Popularna serija prati profesionalne i privatne živote vatrogasaca i medicinskog osoblja vatrogasne postaje u Chicagu, tj. odjela Engine Co. 51, Truck Co. 81, Rescue Squad Co. 3 Ambulance 61. Nakon smrti vatrogasca Andrewa Dardena lojalnost članova postrojbe podijeljena je između poručnika Matthewa Caseya, koji vodi Truck Co. 81, i Kellyja Severidea, zapovjednika Squada Co. 3., koji se međusobno optužuju za smrt dugogodišnjeg prijatelja i kolege. Dardenova supruga krivi Kelly za tragediju, a krivnja poručnicu izjeda. No unatoč podjelama, vatrogasci se ujedine kada njihov kolega Christopher Herrmann zamalo smrtno strada. Novak u jedinci je Peter Mills, koji je dodijeljen postrojbi Truck Co. 81. Mills je odlučio krenuti putem svog pokojnog oca, unatoč negodovanju majke. Uz vatrogasce su bolničarke Gabriela Dawson i Leslie Shay, jedine žene u vatrogasnoj postaji. Uz vodstvo šefa Wallacea Bodena, članovi postrojbe svaki dan gledaju smrti u oči, čuvaju jedni druge te nastoje biti uz svoje kolege bez obzira što se dogodilo i koja je cijena spašavanja.

Komentari (1)

Foto