ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Shopping kraljica (2015)

Shopping Queen / Shopping Monsters (Originalni naziv)

reality show

Ovaj show ostvaruje modne snove svake žene!

 

Obožavate šopingirati? Kupovanje krpica vam dođe poput terapije i odmaka od svakodnevnih briga? Volite promatrati i kako se drugi odijevaju i dobivati ideje za vlastiti modni izričaj? Onda će ovo biti vaša omiljena TV emisija!

Svaki tjedan se petero žena natječe za titulu šoping kraljice. Tjedni zadaci, poput stila "vjenčane kume", "rođendanski tulum", "životinjski uzorci", samo su neke od tema koje će biti zadane kandidatkinjama, a one će u roku od četiri sata - svaka u jednom danu, morati kupiti odjeću koja će odgovarati zadanom stilu. Uz to, na kraju će morati stići i kod frizera i šminkera ne bi li dojam bio potpun. Sve to za budžet od 2000 kuna. Pri kraju svakog dana, ona koja je taj dan bila u šopingu prošetat će pistom dok će joj četiri suparnice ocjenjivati izgled. Na kraju tjedna, uz pomoć poznatog modnog kritičara i stilista Boruta Mihalića, odlučit će se koja je kandidatkinja pobjednica tog tjedna te koja je najbolje dočarala zadani stil i tako postala šoping kraljica. Šoping kraljica će, uz odjeću koju je kupila, osvojiti i 3500 kuna. No, sve sudionice na neki će način biti pobjednice jer će svaka od njih zadržati odjeću.
Međunarodno popularan format u svijetu jedan je od najtraženijih formata distributerske kuće ‘Global Agency’ i do sada je osvojio čak 11 zemalja svijeta.

Komentari (7)

Foto