subota, 22.02.2020 03:35

Taksi Brooklyn (2014)

Taxi Brooklyn (Originalni naziv)

akcija komedija kriminalistički

Mlada detektivka udružuje snage s iskusnim taksistom kako bi očistila ulice Brooklyna

sez.1 ep.9Fernanda Flores, tipična sluškinja iz San Salvadora, upucana je na cesti. Cat, Leo i Frankie (Catina majka) otkriju da je Fernanda bivša policajka iz Venezuele. McKinley, bivši CIA-in ubojica, oteo je Fernandina brata kao bebu, a ona ga želi pronaći.
 
Režija: Gérard Krawczyk, Olivier Megaton, Frédéric Berthe
Scenarij: Luc Besson
Uloge: Chyler Leigh, Jacky Ido, James Colby, Jennifer Esposito

Filmografija

Akcijsko-humoristična serija inspirirana filmom "Taxi" prati zgode i nezgode neustrašive detektivke i lukavog taksista koji joj pomaže u borbi protiv zločina.

Detektivka Caitlin “Cat” Sullivan (Chyler Leigh) odrasla je ne želeći ništa osim nastaviti put svojeg oca, detektiva u njujorškoj policiji, koji je poginuo na dužnosti. Motivirana i strastveno predana svojem poslu kao i odlučna otkriti istinu o smrti svojeg oca, Cat je poznata i po svojoj neopreznoj vožnji zbog koje je zaradila zabranu upravljanja motornim vozilom. 

Kad upozna Lea Rombu (Jacky Ido), taksista koji je bio umiješan u potjeru nakon pljačke banke, shvati kako bi joj on mogao pomoći. Kad dozna da je Leo lagao u svojoj prijavi za useljenje, nudi mu suradnju: ona će mu pomoći da riješi svoj status u zamjenu za njegovu pomoć u rješavanju njezinih slučajeva. Tako Leo postaje Catin osobni vozač i stječe poziciju policijskog konzultanta.

Vješt vozač, pametan i s dobrom intuicijom, Leo bi bio savršen partner u Catinim istragama da se njih dvoje neprestano ne prepiru.


Komentari (0)

Foto