ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Hitna (2014)

Urgentni centar (Originalni naziv)

drama

Kako se liječnici nose sa životnim pričama pacijenata? Kako podnose gubitak?

 
Režija: Dejan Zečević, Stevan Filipović
Scenarij:
Uloge: Ivan Bosiljčić, Katarina Radivojević, Marko Janjić, Ivan Jevtović, ...

Filmografija

Srpska verzija popularne serije „Emergency Room“, odnosno ER-a, a gledatelje će uvesti iza zatvorenih vrata operacijske sale, provesti kroz hodnike Hitne službe i pokazati kako izgledaju požrtvovnost, humanost, velikodušnost i svakodnevica ljudi koji se iz sata u sat bore za nečiji život.

ER (Hitna služba) je jedna od najpopularnijih serija tvornice hitova Warner Bros. Koja je doživjela brojne sezone te iznjedrila mnoga poznata glumačka imena. Prva sezona srpske inačice Urgentni centar, snimljena  tijekom 2014. godine, bila je jedna od najgledanijih serija godine, a najavljena je i njena druga sezona. 

Serija prati život šestero liječnika Hitne službe, a jednog od glavnih likova, doktora Douga Rossa, kojeg je u američkoj inačici glumio George Clooney, u ovoj verziji igra Ivan Bosiljčić. U srpskoj verziji to je lik doktora Arsića. Njegovu veliku ljubav i glavnu sestru odjela glumi sjajna kazališna, filmska i televizijska glumica Katarina Radivojević. Uz njih u seriji glume i Tamara Krcunović, Marko Janjić, Bojan Perić i Ivan Jevtović. U ulozi narednika Ščepanovića je legendarni srpski glumac Miki Manojlović, a epizodnu ulogu imat će i atraktivni srpski maneken i natjecatelj regionalnog „Survivora“ Vladimir Vuksanović.  


Komentari (2)

Foto