ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

90 dana do vjenčanja (2014)

90 Days to Wed (Originalni naziv)

reality show

Pratimo 5 parova koji upoznaju komplicirani svi­jet internacionalnih romansi

 

Priča je stara kao i vrijeme… dečko i djevojka se upoznaju, dečko i djevojka se zaljube, djevojka dobije posebnu vizu za SAD, dečko i djevojka imaju samo 90 dana u kojima moraju donijeti životnu odluku: vjenčati se ili se vratiti svatko svojoj kući.

Ako ljubav svog života kojim slučajem pronađete u Americi i s odabranim partnerom (ili partnericom) želite ostvariti zajedničku budućnost, SAD vam nudi tzv. zaručničku vizu koja traje 90 dana. U tom se periodu morate vjenčati ili napustiti SAD i vratiti se u matičnu državu. 90 dana do vjenčanja  nudi pogled u svijet globalnih veza i brakova. Za­hvaljujući zaručničkim vizama, šestero stranaca otići će u SAD gdje će po prvi put živjeti zajedno sa svojim prekomorskim partnerima. Parovi se moraju vjen­čati prije nego što im nakon 90 dana isteknu vize. U suprotnom, strani partner mora napustiti SAD.

U jednoj od epizoda upoznat ćete Bretta i Dayu, koji su se upoznali preko interneta dok je Brett tragao za Filipinkom sa snažnim obiteljskim vrijednostima. A tu su i Chelsea i Yamir koji su se upoznali na koncertu njegovog nikaragvanskog boy banda Myla Vox. Svi parovi moraju pobijediti jezične barijere, kulturne šokove te sumnjičave prijatelje i članove obitelji – i to sve u 90 dana nakon što stupe na američko tlo.


Komentari (1)

Foto