petak, 03.07.2020 14:50

CSI Miami (2002)

CSI: MIAMI (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Horatio Caine i njegovi istražitelji rješavaju zločine najsuvremenijim forenzičim tehnikama

Nakon suđenja za skrbništvo djevojčice dođe do okršaja vatrenim oružjem pri čemu je meta djetetova majka. Glavni osumnjičeni je njezin otac za kojeg Horatio sumnja da joj nije biološki otac. No kada se razotkrije da majka ima vrlo mutnu prošlost, ekipa uvidi da postoji mnogo ljudi koji bi poželjeli da je mrtva.
 
Režija: Scott Lautanen, Joe Chappelle, Karen Gaviola
Scenarij: Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
Uloge: David Caruso, Emily Procter, Khandi Alexander, Rory Cochrane, ...

Filmografija

Od samog počeka prikazivanja 2002. pa do današnjeg dana CSI: Miami je nagrađivana, vrhunska televizijska zabava, sinonim za kriminalističku seriju koja je svim detektivskim izdancima postavila najviše kriterije, a poručnika Horatia Caina uzdigla u kultnog detektiva i najupečatljivijeg lika svih CSI serijala...

CSI: Miami prati slučajeve tima istražitelja s južne Floride koji, koristeći se posljednjim detektivsko-znanstvenim, ali i onim klasičnim policijskim metodama, rješava najbizarnije i najkompliciranije zločine. Ekipu istražitelja vodi Horatio Caine (David Caruso), koji u tropskoj klimi multikulturološkog Miamija, i kada se čini da šanse nisu na njegovoj strani, raspetljava misterije i hvata kriminalce. Miami tim čine Calleigh Dusquene (Emily Procter), dvojezična ljepotica specijalizirana za balistiku, Tim Speedle (Rory Cochrane), umišljen, ali simpatičan istražitelj s dobrim vezama na ulici, i Eric Delko (Adam Rodriguez), podvodni stručnjak koji zna svaku floridsku uvalu. Ekipu zaokružuje ozbiljna medicinska istražiteljica Alexx Woods (Khandi Alexander). Detektivi CSI Miamija zajedno skupljaju i analiziraju dokaze kako bi zaštitili one koji se ne mogu braniti - žrtve.

Komentari (22)

Foto