petak, 14.08.2020 20:50

Sinđelići (2013)

Sinđelići (Originalni naziv)

komedija

Srpska verzija kultne španjolske humoristične obiteljske drame "Los Serrano"

 
Režija: Dejan Zečević
Scenarij: Srđan Dragojević, Biljana Maksić
Uloge: Milena Dravić, Voja Brajović, Snežana Bogdanović, Boris Komnenić, ...

Filmografija

Serija prati život jedne suvremene srpske obitelji i govori o njihovim običajima i moralnim vrijednostima na duhovit i zabavan način.

Lila (Snežana Bogdanović) je moderna, obrazovana žena koja napušta svoje rodno mjesto i dolazi živjeti u Beograd zbog svoje srednjoškolske ljubavi Sretena (Voja Brajović). Njih dvoje se sreću nakon mnogo godina. On je ostao udovac sa tri sina, a ona je razvedena i ima dvije kćeri. Ljubav se odmah rasplamsala, pa se odlučuju vjenčati. Sreten je šaljivdžija, prije svega dobar čovjek, zato ga Dobrila toliko i voli. Suvlasnik je malog restorana i trener drugoligaškog nogometnog kluba.

Ona uz kćeri ima i majku Kseniju (Milena Dravić(, koja je prati u stopu i ide svuda za njom. Sretan ima brata Jezdu (Boris Komnenić). On je simpatičan, ali prgav tip, neženja, koji krajnje posesivno vodi računa o svom bratu. Kada se Lila i Sreta vjenčaju nastaje prava zbrka. Dvije obitelji koje čine dva različita svijeta, trebaju se ujediniti i složno i u miru živjeti pod istim krovom.  To u prvi mah izgleda kao nemoguća misija. Naravno tu je i Sretenov najbolji prijatelj Fedor (Goran Radaković), koji je lokalni neradnik, ali je Lila sa njegovom ženom Nikolinom (Milicom Mihajlović), ostvarila prijateljski odnos.

Komentari (2)

Foto