ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Čovjek s Mjeseca (2012)

Moon Man (Originalni naziv)

animirani

Usamljeni Čovjek s Mjeseca stiže na Zemlju

 
Režija: Stephan Schesch, Sarah Clara Weber
Scenarij: Stephan Schesch, Ralph Martin
Uloge: Katharina Thalbach, Ulrich Tukur, Corinna Harfouch, Elena Kreil

Filmografija

Čovjeku s Mjeseca dosadno je samom na Mjesecu. Odluči posjetiti Zemlju. Jednog dana zakači se za rep kometa i spusti se na Zemlju. Predsjednik svijeta, uvjeren da ih Čovjek s Mjeseca napada, krene u lov za njim… Adaptacija je hvaljenog bestselera Tomija Ungerera, vodećeg pisca za djecu. Objavljena i prevedena širom svijeta, to je najuspješnija knjiga u njegovoj karijeri.

Kad bi barem Čovjek s Mjeseca znao koliko ga djeca vole! No on uopće nije svjestan toga, on samo sjedi na Mjesecu, beskrajno se dosađujući na svom osamljenom srebrnom nebeskom tijelu... Jedne noći pojavi se zvijezda padalica, zujeći kroz svemirska prostranstva prema Mjesecu. Čovjek s Mjeseca iskoristi priliku, uhvati se za rep kometa te se poveze s njim na Zemlju!

Ova „invazija iz svemira“ poziv je za uzbunu u Predsjednikovu stožeru. Sam Predsjednik potpuno je bijesan. Tek je nedavno osvojio posljednju točku na Zemlji, pobijedio je sve svoje neprijatelje... I baš su sada njegov posjed napali tuđinci s drugog planeta! Jedini trag uljeza koji su pronašli srebrnkasti su otisci stopala u blizini kratera gdje se dogodio udar.

Bježeći od Predsjednika i njegovih vojnika, Čovjek s Mjeseca krenut će na dugo putovanje na kojem će ga zadiviti mnoga čuda koja Zemlja pruža te će shvatiti koliko ga djeca vole i trebaju.


Komentari (0)

Foto