subota, 25.01.2020 13:15

Oživljavanje starih auta (2012)

Counting Cars (Originalni naziv)

reality show

Kupnja i restauracija klasičnih automobila i motocikala, zatim prodaja za što bolju zaradu

sez.6 ep.18Ryan i Kevin odlaze u Bonneville Salt Flats kako bi vidjeli "Turbinator", vozilo koje drži brzinski rekord na kopnu, a kojim pokušavaju premašiti brzinu od 800 km/h.
 
Režija: N/A
Scenarij: Danny Koker
Uloge: Danny Koker, Horny Mike, Scott Smith

Filmografija

Prva sezona donosi nevjerojatne priče, povijesna vozila i šokantne preobrazbe od starih obiteljskih automobila i klasičnih kabrioleta do nabrijanih motocikala i tricikala!

Svaka epizoda prepuna je nevjerojatnih priča o povijesnim vozilima, šokantnih preobrazbi te kupnje i prodaje na najvišoj razini. Danny ‘Grof’ Koker legenda je Las Vegasa koja kupuje, restaurira i uređuje klasične aute i motocikle te pritom zarađuje na prodaji. Danny naprosto odiše američkim snagatorskim automobilima i motociklima, od starih Thunderbirda i klasičnih Corvettea do nabrijanih ‘Harleyja’ i tricikala. Kad ugleda vozilo koje želi, neovisno je li izloženo na dražbi ili parkirano pokraj restorana na cesti, ništa ga neće zaustaviti u namjeri da ga kupi. Uz pomoć svoje talentirane ekipe Danny mora restaurirati, promijeniti, urediti i prodati ove dragulje s autoputa kako bi posao opstao. U prvoj sezoni dečki iz Count’s Kustoms susreću se s projektom života. Mogu li razvaljeni Mustang Fastback iz 1968. pretvoriti u auto Stevea McQueena iz Bullitta, a da pritom ostanu unutar skromnog Rickova budžeta? Danny je u nevolji nakon što na dražbi izvrši nepromišljenu kupnju. Hoće li biti prisiljen priznati poraz zbog krntije? Dok se Danny odlučuje na emocionalni projekt, Rogati Mike i Roli izgube se tijekom vožnje krntijom.

Komentari (2)

Foto