ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Dolina suza (2011)

Kuzey Güney (Originalni naziv)

drama telenovela

Dvojicu potpuno različite braće razdvojiti će ljubav prema istoj ženi

 
Režija: Mehmet Ada Öztekin
Scenarij: Ece Yörenç, Melek Gençoglu
Uloge: Kivanç Tatlitug , Bugra Gülsoy, Öykü Karayel, Mustafa Avkiran, ...

Filmografija

Od autora najpopularnijih turskih serija dolazi nam priča o dva brata povezanih krvlju i razdvojenih ljubavlju. Zvijezda najgledanijih turskih serija, Kıvanç Tatlıtuğ, povest će vas na putovanje ljubavi, žrtve i strasti u novoj hit seriji – Nebo i zemlja!

Kuzey Tekinoglu (Kıvanç Tatlıtuğ) potiče iz traumatizirane obitelji. Hrabar je i voli izigravati štićenika drugih ljudi oko sebe. Ima brata Güneya (Bugra Gulsoy), koji je sasvim drugačiji od njega. Miran je i povučen. No, jedna stvar ih povezuje, a to je ljubav prema istoj ženi - zanimljivoj djevojci Cemre (Oyku Karayel) koja je doselila u njihovo susjedstvo i od života im napravila kaos. Njena ambiciozna majka želi što bolje udati kćer. Je li i jedan od braće prava prilika za prelijepu Cemre?
Scenarij je zasnovan na priči "Dževdet beg i njegovi sinovi" nobelovca Orhana Pamuka! (Cevdet Bey ve Oğulları). Serija je osvojila i dobru kritiku struke, te ju je Galatasaray University proglasio serijom godine, a Kıvanç Tatlıtuğ je proglašen najboljim glumcem. Isto, prestižno priznajnje dobio je i na najznačajnijoj, godišnoj dodjeli nagrada "Zlatni leptir 2012." ( Golden Butterfly Awards).

Komentari (13)

Foto