utorak, 14.07.2020 21:05

Ridiculousness (2011)

Ridiculousness (Originalni naziv)

zabava reality show

Najsmješnije amaterske video snimke s interneta, najbolji izbor klipova...

sez.2 ep.3Former 'PMOY', Sara Jean Underwood, visits the Ridiculousness set where Rob shows off his Fear Face and they talk about how Cats are Weird.
 

Ne gubite vrijeme sami tražeći najsmješnije amaterske video snimke koje kruže internetom, jer ćete u svakoj epizodi serijala Ridiculousness naći najbolji izbor - Ridiculousness preuzima najsmješnije snimke s interneta i od njih stvara epizode koja su provokativne, vanvremenske, ali i urnebesno smiješne i bizarne.

Glavno "pogonsko gorivo" serijala Ridiculousness je voditelj Rob Dyrdek, koji svojim jedinstvenim stilom, ritmom i zaraznom energijom uokvirljuje sve ove neviđene lomove, padove i fore. Rob će u četvrtoj sezoni ovog zabavnog serijala prikazati najnovije "ulovljene" klipove i zajedno se smijati s dodatnim voditeljima, a to su već poznati Sterling "Steelo" Brim i Chanel West Coast.

Snimljena na setu u studiju, s publikom sastavljenom od fanova i slavnih gostiju kao što su Nick Swardson, Snoop Lion, Michael Jordan, kao i Robovi roditelji, serijal Ridiculousness donosi najbolje s interneta na MTV, time podižući običnu emisiju s video snimkama na jednu drugu, višu razinu - a i sve je toliko zarazno i smiješno da ovo zaista morate gledati i smijati se dok jednostavno ne možete više!


Komentari (1)

Foto