četvrtak, 28.10.2021 06:25

Gradi(ONA) (2021)

Gradi(ONA) (Originalni naziv)

zabava uređenje doma

Lifestyle emisija koja ruši stereotipe o ženama majstorima; educira, inspirira i zabavlja

sez.1 ep.2Ana-Marija kreće u nabavu građevinskog materijala u Samoborku: bira boje, keramiku i žbuku te nakon toga odlazi na gradilište, gdje su počeli radovi na strujnim i vodovodnim instalacijama. I Ana-Marija želi sudjelovati u radovima pa joj majstor Ivan nevoljko daje zadatak.
 
Režija: Ivan-Goran Vitez
Scenarij: Jelena Viljevac
Uloge: Ana-Marija Percaić

Filmografija

Ana-Marija Percaić, glumica i dizajnerica interijera, uspjela je spojiti svoje dvije velike strasti u jedan projekt i gledateljima pružiti realno iskustvo renovacije objekta. Emisija prati kompletnu i detaljnu obnovu stare, zapuštene vikendice na Plešivici, a Ana-Marija prolazi kroz sve izazove, predstavlja rješenja i inspirira.

Koncept emisije kakvu gledatelji do sada nisu imali prilike vidjeti na malim ekranima bavi se uređenjem interijera, a zbog neobičnog pristupa temi, neke bi čak mogla potaknuti i na renovaciju koju uopće nisu planirali. Što kad stvari na gradilištu krenu po zlu? Kako doskočiti propustima u ranijoj gradnji? Kako planirati i na što pritom paziti? Kako opremiti prostor i na čemu nikako ne štedjeti – gledatelji će otkrivati svake subote.

Komentari (0)

Foto