subota, 25.09.2021 09:35

Cocomelon (2019)

Cocomelon (Originalni naziv)

dječji animirani obiteljski

Uz ovu škvadru, svaki dan je tulum!

sez.1 ep.6Uz ovu škvadru, svaki dan je tulum! Naučite slova, brojke, boje, glasanje životinja i još puno zabavnih stvari uz malenog J.J.-a, njegovu sestricu YoYo, brata TomToma, mamu i tatu. Ova vesela obitelj pripremila je mnoštvo nezaboravnih pjesmica, pomno odabranih plesnih koreografija, puno zabave i smijeha te igrica u kojima će uživati čitava obitelj. Ne propustite nezaboravno Cocomelon obiteljsko druženje! Najgledanija online serija na svijetu započinje svoje emitiranje na RTL Kockici! Od srpnja 2021. YouTube kanal Cocomelon može se pohvaliti titulom najgledanijeg kanala u SAD-u i drugog najgledanijeg na svijetu. Također, kanal čvrsto drži prvo mjesto dječjeg kanala s najviše pretplatnika na svijetu te je drugi kanal s najvećim brojem pretplatnika u svijetu! Vrhunska 3D animacija i poučne pričice i životne lekcije u obliku rimovanih i lako pamtljivih pjesmica (s titlovima ispisanima na dnu ekrana) savršena su zabava za najmlađe koji uče o svijetu koji ih okružuje. Prema riječima tvoraca serije, glavni je cilj okupiti obitelj pružajući im zabavan i edukativan sadržaj te roditeljima dati priliku da podučavaju svoju djecu i igraju se skupa dok gledaju 'Cocomelon'.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Hannah An, Alice Cho, Ava Madison Gray

Filmografija

U gradu Cocomelonu beba JJ i njegova braća i sestre doživljavaju razne avanture kroz koje uče o svijetu oko sebe i pokazuju najmanjim gledateljima kako se nositi s raznim situacijama.

Naučite slova, brojke, boje, glasanje životinja i još puno zabavnih stvari uz malenog J.J.-a, njegovu sestricu YoYo, brata TomToma, mamu i tatu. Ova vesela obitelj pripremila je mnoštvo nezaboravnih pjesmica, pomno odabranih plesnih koreografija, puno zabave i smijeha te igrica u kojima će uživati čitava obitelj. Ne propustite nezaboravno Cocomelon obiteljsko druženje! Najgledanija online serija na svijetu! Od srpnja 2021. YouTube kanal Cocomelon može se pohvaliti titulom najgledanijeg kanala u SAD-u i drugog najgledanijeg na svijetu. Također, kanal čvrsto drži prvo mjesto dječjeg kanala s najviše pretplatnika na svijetu te je drugi kanal s najvećim brojem pretplatnika u svijetu! Vrhunska 3D animacija i poučne pričice i životne lekcije u obliku rimovanih i lako pamtljivih pjesmica (s titlovima ispisanima na dnu ekrana) savršena su zabava za najmlađe koji uče o svijetu koji ih okružuje. Prema riječima tvoraca serije, glavni je cilj okupiti obitelj pružajući im zabavan i edukativan sadržaj te roditeljima dati priliku da podučavaju svoju djecu i igraju se skupa dok gledaju 'Cocomelon'.

Komentari (0)

Foto