ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Kako vrijeme prolazi (2011)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki / Ali (Originalni naziv)

telenovela

Jedno šokantno otkriće zauvijek će promijeniti živote članova obitelji Akarsu

 
Režija: Zeynep Gunay
Scenarij: Coskun Irmak
Uloge: Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yildiz Çagri Aksoy, ...

Filmografija

Najgledanjija turska drama "Kako vrijeme prolazi" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) najuspješnija je turska produkcija u sezoni 2010.-2011.g. Ovaj epitet zavrijedila je činjenicom da je oborila sve dosadašnje rekorde gledanosti u svim zemljama u kojima je emitirana. Zahvaljujući uspjehu ove, ali i ostalih serijskih izdanja, vlasnik TIMS produkcije, Timur Savci ostvario je neto zaradu od 1,85 milijuna američkih dolara, što je njegovoj kući donijelo status najuspješnije produkcijske kuće u Turskoj.

Godina 1967... Kapetan na dugim plovidbama, Ali Akarsu provodi dosta vremena daleko od svoje obitelji. U međuvremenu se njegova supruga Cemile brine za njihovo četvero djece. Ona preuzima ulogu i oca i majke svojoj djeci dok je njen muž na putovanju. Jednog dana se Ali konačno vraća kući sa putovanja... Svi članovi obitelji vjeruju da se glava kuće vraća, ali ne znaju da će im se životi promijeniti nakon njegovog povratka.
Pojavljuje se njegova mračna strana, i nešto je jednostavno neobično u njegovom ponašanju. Cemile u Alijevom džepu pronalazi pismo koje će potaknuti niz događaja koji će preokrenuti život obitelji Akarsu. Pismo će otkriti njegovu tajnu - ljubavnu aferu sa strankinjom. Da li će Cemile oprostiti mužu izdaju? Koga će Ali odabrati? Davno voljenu suprugu ili mladu ljubavnicu?

Komentari (6)

Foto