ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Čarobni grad (2012)

Magic City (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Vlasnik luksuznog hotela spreman je na sve kako bi opstao u vatrenom Miamiju 1950-ih

 
Režija: Carl Franklin, Nick Gomez, Simon Cellan Jones, ...
Scenarij: Mitch Glazer
Uloge: Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurylenko, Steven Strait, Jessica Marais, ...

Filmografija

Dok Ike Evans dočekuje Novu godinu u svome luksuznom hotelu “Miramar Playa”, Havana pada u ruke Castrovih pobunjenika. Burno razdoblje zavladalo je u Miamiju, kamo zbog blizine Kube navraćaju svi, od Kennedyja i mafije do CIA-e.

Miami Beach, 1959. g. Dok Ike Evans dočekuje Novu godinu u svome luksuznom hotelu “Miramar Playa”, Havana pada u ruke Castrovih pobunjenika. Burno je razdoblje zavladalo u Miamiju, gradu koji se našao u središtu zbivanja. Ondje zasjedaju Kennedyji, mafija i CIA. I Ike, zvijezda svog hotela. Ali sve ima svoju cijenu.

Kako bi financirao svoj san, prodao je dušu mafijaškom bosu Benu Mesaru Diamondu. Ikeova žena Vera, bivša plesačica, i njegovo troje djece smatraju ga časnim čovjekom, ali on ne može raskinuti svoj ugovor s vragom. Njegov je život fasada. Zapravo ništa u „Miramar Playi“ nije kako se čini.

Danju je to pozornica za klaunske skokove u vodu i sate plesa. Noću se ondje eskort-dame potajno sastaju s oženjenim muškarcima u obiteljskim apartmanima, dok sumnjiviji stanovnici Miamija, ali i predstavnici zakona, naviru poslušati legendarne pjevače, glazbenike i komičare.


Komentari (0)

Foto