subota, 04.04.2020 23:40

Zločinci u odijelima (2009)

WHITE COLLAR (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Genijalni kriminalac i prevarant pristaje pomagati agentu FBI-a u hvatanju zloglasnih kriminalaca

Kada Dennisa Flynna ubiju samo nekoliko sati nakon uhićenja tijekom premještaja po naredbi jednog senatora, Peter posumnja na zločin. Ispostavi se da je senator Pratt bio policijski kapetan u Washingtonu u vrijeme kad su ondje radili Ellen i Nealov otac. Ako je Pratt bio prljavi policajac na Flynnovoj platnoj listi, moguće da ga je Ellen istraživala. Ali nije lako uhititi američkog senatora. Peter i Neal morat će raditi izvan sustava kako bi ostali korak ispred Pratta.
 
Režija: Bronwen Hughes, John T. Kretchmer, Michael Smith...
Scenarij: Mark Goffman, Jeff Eastin , Joe Henderson, ...
Uloge: Matt Bomer, Tim DeKay, Willie Garson, Tiffani Thiessen, Sharif Atkins, ...

Filmografija

Serija "White Collar" govori o neobičnoj suradnji između vrhunskog prevaranta i agenta FBI-a, dvojcu koji se godinama nadmetao u igri mačke i miša.

Priča se zapleće kada Neala Caffreyja (Matthew Bomer), šarmantnog kriminalnog genija, najzad uhvati njegov zakleti neprijatelj, vrsni federalni agent Peter Burke (Tim DeKay). Neal bježi iz strogo čuvanog zatvora kako bi pronašao svoju davno izgubljenu ljubav, no Peter ga još jednom ulovi. Umjesto nove zatvorske kazne zbog odvažnog bijega Neal predlaže alternativu: u zamjenu za slobodu pomagat će federalnim agentima te svojom stručnošću doprinositi hvatanju drugih zloglasnih i neuhvatljivih kriminalaca. Isprva sumnjičav, Peter ubrzo shvaća da Neal pruža uvid i intuiciju koju nije moguće naći na pravoj strani zakona.
Tiffani Thiessen tumači ulogu vrlo uravnotežene Elizabeth, pametne organizatorice raskošnih događanja koja je uz to i supruga agenta FBI-a Petera Burkea. A Willie Garson tumači ulogu Mozzieja, Caffreyjeva prijatelja koji je vrlo nepovjerljiv prema FBI-u i nepopustljiv u svojem uvjerenju da iza svega stoje teorije urote. Stalno na oprezu, Mozzie je uvijek upućen u sva ulična zbivanja.
Autor i izvršni producent serije je Jeff Eastin ("Havaji", "Upoznajte obitelj Marks"), a produkcijska kuća "Fox Television Studios". Redateljica pilot epizode je Bronwen Hughes ("Odstrel", "Na putu prema dolje", "Sile prirode").
Glavne uloge: Matthew Bomer ("Chuck", "Pravi poziv"), Tim DeKay ("Reci da me voliš", "Cirkus"), Tiffani Thiessen ("Što s Brianom", "Fastlane"), Willie Garson ("Seks i grad", "John iz Cincinnatija")

Komentari (4)

Foto