subota, 16.01.2021 01:10

U sjeni zakona (2009)

Dark blue (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Žestoka policijska serija pokazuje da između zakona i kriminala postoji tanka linija

sez.2 ep.9Carter, Dean i Jaimie na tajnom su zadatku hvatanja dvojice braće, krijumčara droge koji svoje aktivnosti skrivaju iza uvoza brašna. No stvar polazi po zlu kada Ministarstvo domovinske sigurnosti od njih traži da ne diraju braću kako bi oni mogli uloviti potencijalnog terorista. U međuvremenu, Dean poziva Jaimie na pravi spoj, Ty se predomišlja u vezi sa svojom budućom rastavom, a Cartera čeka velika životna promjena.
 
Režija: Danny Cannon, Jeffrey G. Hunt
Scenarij: Doug Jung, Danny Cannon
Uloge: Dylan McDermott, Omari Hardwick, Logan Marshall-Green, Nicki Aycox, ...

Filmografija

Istaknuti Jerry Bruckheimer, koji stoji iza CSI franšize i "Zaboravljenog slučaja", zajedno s Jonathanom Littmanom, Dougom Jungom te autorom Dannyjem Cannonom, stoji iza ove žestoke policijske serije u kojoj je glavnu ulogu ponio Dylan McDermott.

Carter Shaw (Dylan McDermott) je šef tajnog tima policije Los Angelesa i još jedan iz obitelji Shaw, koja generacijama daje borce protiv kriminala. Strelovite karijere, Shaw je u svojih 18 godina službe zaslužan za mnoga uhićenja visoko pozicioniranih kriminalaca. Sjajno umrežen u svijetu podzemlja, on redovito koristi kontakte kriminalca kako bi se domogao drugih te proširio istragu na hobotnicu zločina. S propalim brakom iza sebe, Carter je žrtvovao privatni život kako bi se posvetio zakonu, koji često i sam krši kako bi ostvario cilj. Čak i njegov nekonvencionalni tim, koji čine nedavno oženjeni Ty Curtis (Omari Hardwick), Dean Bendis (Logan Marshall-Green), brz na oružju i pomalo nesiguran na kojoj strani zakona se nalazi, te Jaimie Allen (Nicki Aycox), muljatorica s nečistom prošlošću, često ostanu iznenađeni na što je sve Carter spreman, a pogotovo s kim je sve povezan u podzemlju.


Komentari (1)

Foto