ponedjeljak, 06.07.2020 18:25

Pingvini s Madagaskara (2008)

Penguins (Originalni naziv)

dokumentarni obiteljski

Spin-off Madagaskar filmova s pingvinima u glavnoj ulozi

sez.2 ep.9U New Yorku nikada nije dosadno! Nakon uspješnih cjelovečernjih filmova društvo s Madagaskara dobilo je i svoju seriju u DreamWorksovoj produkciji, koja se od 2008. prikazuje na Nickelodeonu, a sada je možemo pratiti i na RTL-u! Društvo nerazdvojnih prijatelja iz cjelovečernjeg igranog filma „Pingvini s Madagaskara“, spin-offu originalane Madagaskar franšize, koje smo već imali priliku gledati na RTL-u, pingvine Spiku, Komu, Rica i Pištu, gledamo i u ovoj dugovječnoj animiranoj seriji.  Prijatelji se nalaze u njujorškom ZOO-u Central Park, iz kojeg kreću u tajne akcije po gradu. I baš kada je društvo pomislilo da je sve pod kontrolom, u ZOO stiže prstenorepi lemur Julien, glavni negativac. No to nisu svi likovi ove omiljene dječje animacije - tu su još lemuri Maurice i Mort, čimpanze Mason i Phil te vidra Marlene, čuvarica u ZOO-u Alice te mnogi drugi. Ova popularna serija, čija je premijera na Nickelodeonu privukla 6,1 milijun gledatelja i tako postavila rekord kao najgledanija premijera na kanalu, prema autoru Tomu McGrathu, jednom od kreatora likova, vremenski nije precizno određena, tj. ne događa se prije i poslije cjelovečernjeg filma „Pingvini iz Madagaskara“, već, kako bi autor želio vjerovati, negdje u svom paralelnom svijetu, u njujorškom ZOO-u, u gradu prepunom priča, akcije i pustolovina!
 

Pingvini s Madagaskara su američka animirana serija originalno emitirana 2008. na Nickelodeonu. Zvijezde serije su 9 likova iz DreamWorks-ovog dugometražnog animiranog filma Madagaskar: pingvini Skiper, Kowalski, Private i Rico; lemurski Kralj Julien, Maurice, Mort te čimpanze Mason i Phil.

Serija prati avanture 4 pingvina Skippera, Kowalskog, Rica i Private-a, koji izvode kojekakve "paramilitarne" misije kako bi zaštitili svoj dom u Central Park zoološkom vrtu. Pingvini se često suočavaju s problemima koje su uzrokovali, ili ih učinili gorim Kralj Julien XIII (prstenorepi lemur), Marice (lemur aye-aye) i Mort (lemur miš).

Komentari (4)

Foto