nedjelja, 29.03.2020 10:15

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

InDizajn s Mirjanom Mikulec (Originalni naziv)

show magazin

Dizajnerica interijera donosi savjete, ideje i novosti u uređnju životnog prostora

sez.16 ep.1Proljeće je vrijeme novih trendova i kolekcija, predstavljanja noviteta, pa i inovativnih rješenja, a sve to očekuje nas i u 16. sezoni ove emisije. Osim noviteta i trendova koje simpatična dizajnerica interijera neumorno približava publici u svakoj novoj epizodi, gledatelje također očekuju odlični savjeti, preporuke i trikovi kojima će svoj dom učiniti lijepim i udobnijim mjestom neovisno o budžetu ili ukusu. Rubrika "Uradi sam" vratila se je u emisiju pa će ljubitelji izrade namještaja i dekoracije doći na svoje. Upoznat ćemo se i s novim prilozoma koji će biti usmjereni na brza i efikasna rješenja problema s kojim se gledatelji susreću. 'InDizajn s Mirjanom Mikulec' donosi dozu inspiracije za uređenje interijera, pregršt korisnih i praktičnih savjeta.  Potražite inspiraciju za svoj dom u nedjelju u jutarnjem terminu na RTL-u 2.        
 

Savršena uvertira za službeni početak proljeća stiže u vidu novih epizoda omiljene emisije iz svijeta interijera i uređenja doma. U novim epizodama očekuju vas trendovi, informacije i inspiracija iz svijeta interijera i opremanja doma, kao i novi projekti koje je dizajnerica stvarala sa suradnicima iz svoga studija.

Želite promjenu svog životnog prostora, stana, ureda, terase, ali stalno to odgađate jer ste nesigurni u svoje odluke ili vam uvijek manjka novca za uređenje? Koji god razlog da ste do sada imali, zaboravite ga i uz ovu emisiju prionite na posao. Vrlo brzo ćete se uvjeriti da za svakoga imamo poneki dobar savjet, novost iz svijeta dizajna koja će baš vas zanimati i korisne informacije koja će vam omogućiti da željeni prostor učinite ljepšim i ugodnijim. Emisija je podijeljena na četiri tematska dijela: Dizajnerski prostori, Stvaramo dom, Inspiracije i trendovi te Make over. U dijelu emisije - Dizajnerski prostori, predstavljamo životne i poslovne prostore (urede, hotele, restorane, trgovine) koji su primjeri dobrog dizajna. U prilogu će gostovati i korisnici prostora koji će govoriti o vlastitim iskustvima i zadovoljstvu životom i radom u tom prostoru. U rubrici Stvaramo dom pomažemo gledateljima u potrazi za kućom ili stanom koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama i životnom stilu. Rješavamo probleme na koje ljudi nailaze prilikom stvaranja vlastitog doma te na primjerima pokazujemo kako i na koji način pristupiti pojedinim elementima uređenja. Inspiracije i trendovi - predstavljaju novitete u svijetu dizajna, arhitekture i uređenja interijera, te praktične savjete za uređenje i osvježenje. Unutar rubrike Make over - Mirjana Mikulec će prikazati kako preurediti pojedinu prostoriju u stanu bez prevelikih financijskih izdataka. U sedmoj sezoni InDizajn se proširio izvan Hrvatske, u Pariz, Istanbul, Budimpeštu, London i na ostale europske adrese. Nova rubrika Moj kutak donosi interijere koje su naši gledatelji sami osmislili i uredili, a najbolje očekuju i nagrade. Nova sezona ima i humanitarni karakter - pomažemo Palčićima! U osmoj sezoni Mirjana i njezin tim pokazat će vam i humanitarnu stranu svojeg djelovanja: tijekom cijele sezone moći ćete pratiti uređenje dječjih domova diljem Hrvatske.

Komentari (1)

Foto