ponedjeljak, 24.01.2022 15:00

Jamie Oliver: Sve za 30 minuta (2010)

Jamie's 30 Minute Meals (Originalni naziv)

kulinarski show

Serijal temeljitih instrukcija Jamieja Olivera za ljude koji nemaju inspiraciju u kulinarstvu

sez.1 ep.29Jamie pokazuje kako se pripremaju ljepljive Jakobove kapice iz tave srižom i slatkim chilijem, začinjenim zelenjem i brzim brownie kolačima.
 

'Ukoliko želite uistinu odličnu i brzu hranu, morate učiniti točno ono što vam kažem. Reći ću vam što da radite, što da kupite, kada da uključite pećnicu i kako da pripremite ta jela. Ako pozorno slušate, na vašem stolu naći će se prekrasne stvari za manje od pola sata.' - Jamie Oliver

U 40 polusatnih nastavaka Jamie priprema glavna jela, ukusne priloge i salate, pudinge i osvježavajuća pića - dodajući svoj potpis svakom elementu. Kroz ovaj serijal nastavlja svoju misiju poboljšanja kvalitete života ljudi putem hrane, a ovaj put pomaže im riješiti probleme pomanjkanja samopouzdanja u kuhinji i nedostatka vremena. Jela su okrenuta obiteljima i neizmjerno zanimljiva. Recepti donose na obiteljski stol jela sjeverne Italije, klasična jela i cijelu paletu ostalih nevjerojatnih jela inspiriranih Jamiejevim putovanjima.
Svaka epizoda ovog serijala vodi gledatelja kroz korake potrebne za pripremu kompletnog jela od samog početka u svega 30 minuta. Priprema recepata odigrava se u realnom vremenu što, uz precizne upute, gledateljima omogućuje da u svojim kuhinjama pripreme isto jelo. Ono što ovaj serijal Jamieja Olivera čini drugačijim od dosadašnjih je fokus na odnos s hranom i gledateljima.
Nijedan recept nije ponovljen, a jela pripremljena u ovom serijalu zasigurno će udahnuti novi život u kuhanju najiskusnijih kuhara.

Komentari (0)

Foto