utorak, 18.05.2021 15:49

Munch (2017)

Munch (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Upoznajte neobičnu odvjetnicu kojoj nema ravne!

sez.1 ep.1Gabrielle Munchovski, zvana Munch, odvjetnica je kakvoj nema slične. Zajedno s prijateljem i kolegom Hubertom Bellangerom vodi odvjetnički ured. Munch i njezin tim laćaju se teških slučajeva i uspijevaju obraniti nedužne i marginalne pojedince čak i kad naoko nemaju nikakvih izgleda. Odvažna je i bezobzirna. Nema granice koju neće prijeći, čak i ako pritom treba zaobići zakon. Intuitivna je, snažne volje i pragmatična pred birokratskim i pravosudnim apsurdnostima. Pravo je nadahnuće svojem nekonvencionalnom timu i vjernim pristašama. Svatko može nešto od nje naučiti. --- Munch mora obraniti tinejdžera optuženog za ubojstvo prijatelja. Mladi buntovnik radije će prkositi sucu, nego odati svoju tajnu, nesvjestan opasnosti kojoj se pritom izlaže. To više što ubojstvo prikriva drugi, jednako strašan zločin.
 
Režija: N/A
Scenarij: Clélia Constantine, Marie Vinoy, ...
Uloge: Isabelle Nanty, Lucien Jean-Baptiste, Aurélien Wiik, Tom Villa

Filmografija

Gabrielle Munchovski, zvana Munch, odvjetnica je kakvoj nema slične. Zajedno s prijateljem i kolegom Hubertom Bellangerom vodi odvjetnički ured. Munch i njezin tim laćaju se teških slučajeva i uspijevaju obraniti nedužne i marginalne pojedince čak i kad naoko nemaju nikakvih izgleda.

Odvažna je i bezobzirna. Nema granice koju neće prijeći, čak i ako pritom treba zaobići zakon. Intuitivna je, snažne volje i pragmatična pred birokratskim i pravosudnim apsurdnostima. Pravo je nadahnuće svojem nekonvencionalnom timu i vjernim pristašama. Svatko može nešto od nje naučiti!

Komentari (0)

Foto