utorak, 11.05.2021 16:00

Dar Mar (2020)

Dar Mar (Originalni naziv)

komedija drama

Tamo gdje nema kriminala, neće biti ni policije

sez.1 ep.124Mile shvaća da je netko sabotirao pitanja i tražeći krivca na kraju natjera Branka natjera da prizna, iako je Božena krivac. Violeta saznaje da svi imaju pitanja. Postaje upitno i održavanje natjecanja jer sve ovisi o ministrovoj zamjenici Vesni, koja pak želi nagradu u obliku Siniše. Željko je cijelo vrijeme na mukama uvjeren kako je tajni agent umro zbog njega. Na kraju ipak saznaje da je Stipe živ, a Stipe shvaća da ne može samo tako ostaviti sina te uzima sobu kod Spomenke. Jure i Milena su u problemu, nakon što je izašlo na vidjelo da nagrade za „Prvu ljubav Dizmova“ nema. Dolazi Vinko, načelnik Gizmova, koji im najavljuje opasnu borbu za općinu. Jure želi pridobiti Vesnu preko Siniše, a Milena vjeruje da može ujediniti Dizmovo na pošten način. U tome joj pomaže Željko. Vesna prolazi ljubavnu krizu s Ministrom, spašava je Jana koja ima destruktivne ideje o ljubavi. Propuštene epizode serije "Dar Mar" pogledajte besplatno na novatv.hr.
 
Režija: Zoran Margetić, Robert Orhel, Tomislav Rukavina...
Scenarij: Tomislav Hrpka, Nataša Buljan, Mile Božićević
Uloge: Ksenija Pajić, Milan Štrljić, Siniša Ružić, Barbara Nola, Ankica Dobrić, ...

Filmografija

Serija prati dogodovštine neobične šefice najmanje policijske postaje u državi - Božene - i njenih kolega policajaca, Branka i Željka, te umirovljenog policajca Milu, u jednom malom, mirnom i pitoresknom mjestu bez signala, koje kao da je zaglavilo u nekom prošlom, boljem vremenu.

Ovo je mjesto u kojem nema kriminala i u kojem junaci serije vode lagodan život: plaća ide, a posla nema. Problemi nastaju onog trenutka kada im iz Uprave javljaju kako planiraju ugasiti njihovu postaju upravo zbog nedostatka posla, a njih poslati u prekomandu. Tamo gdje nema kriminala i policija je nepotrebna…Njima to nije po volji jer je svatko na neki način vezan za to pitoreskno mjestašce. Dolaze potom do pomalo nekonvencionalnog rješenja - da izmisle zločin koji će potom sami rješavati i time si "stvoriti" posao. Međutim s vremenom i uz angažman ostalih mještana koji se upletu u situaciju "zločin" prerasta njihove profesionalne sposobnosti i cijeli plan se postepeno počinje urušavati uz niz zabavnih zgoda i nezgoda. Prava je to prilika za jedan ozbiljan dar mar u malom mjestu. Druga sezona započinje spremanjem za Željkovo (Roko Sikavica) i Milenino (Lucia Glavich Mandarić) vjenčanje. Naravno da teško da će to proći glatko… Dada se nenadano vraća iz Afrike. Nakon neugodne situacije na putu, spašava je markantni misteriozni stranac, čije ime ne saznaje, ali upravo taj stranac je Ružicina „veza“ s opasnim kriminalcima… U drugoj sezoni pratimo nekoliko paralelnih isprepletenih priča popularnih Dizmovčana. Željka nakon slučajne otmice, zatočenog drži simpatična familija sitnih kriminalaca, koji ustvari pokušavaju skupiti novac za operaciju bolesne Anđele, a potom i njena braća Gabrijel i Rafael silom prilika postaju novi stanovnici Dizmova.

Komentari (0)

Foto