subota, 04.07.2020 03:10

Djevojke na zadatku (2010)

Rizzoli & Isles (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Dvije hrabre djevojke otkrivaju istinu iza najokrutnijih zločina koji se događaju u Bostonu

Napetosti između Jane i Maure povećavaju se, a njihovi su se bližnji našli usred sukoba. Frankie Sr. (Chazz Palminteri) vraća se s novostima koje uznemiruju Angelu.
 
Režija: Michael Zinberg, Mark Haber
Scenarij: Janet Tamaro, Tess Gerritsen
Uloge: Angie Harmon, Sasha Alexander, Lee Thompson Young, Bruce McGill

Filmografija

Detektivka Jane Rizzoli i forenzičarka dr. Maura Isles suprotnih su karaktera, no odlične prijateljice koje će se uhvatiti u koštac s najokrutnijim kriminalcima bostonskih ulica. Uz uzajamnu podršku ovaj dinamičan dvojac će odgonetnuti neke od najtežih slučajeva u gradu.

Detektivka Jane Rizzoli (Angie Harmon) rođena je u Bostonu i ondje je cijeli svoj život provela blisko povezana sa svojom obitelji. Jedina žena koja radi u odjelu za ubojstva bostonske policije, ona je čvrsta i hrabra detektivka koja nikada ne bi iznevjerila svoj tim. Maura (Sasha Alexander) je, pak, osoba koja se češće ugodnije osjeća u društvu mrtvih tijela nego živih ljudi. Ona je atraktivna forenzičarka koja je ujedno Janeina prijateljica i kolegica. Jane Rizzoli i Maura Isles posjeduju jednaku strast i ljubav prema svom poslu, a veže ih i snažno prijateljstvo.

Osoran, ali simpatičan detektiv Vince Korsak (Bruce McGill), bivši je Janein partner koji je pomalo povrijeđen činjenicom što ga je Jane zamijenila s neiskusnijim detektivom Barryjem Frostom (Lee Thompson Young). Frankie Rizzoli (Jordan Bridges) je Janein mlađi brat i ambiciozni policajac koji obožava svoju sestru i sanja o tome da će jednog dana i on postati detektiv. Angela Rizzoli (Bracco) je brižna, ali i prilično nametljiva majka detektivke i policajca koja se često upliće u njihov život. Tu je i atraktivni agent FBI-a Gabriel Dean (Billy Burke) koji, čini se, ima i neke druge namjere sa Jane, osim pomoći joj pri rješavanju slučaja.


Komentari (9)

Foto