ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Beyblade (2009)

Beyblade Metal Fusion (Originalni naziv)

akcija dječji animirani

Ginka, junak Beybladea s grupom prijatelja bori se protiv sila zla koje žele zavladati svijetom

 
Režija: Kunihisa Sugishima
Scenarij: Hugh Duffy, Carolyn Hay
Uloge: Jason Deline, Andrew Jackson, Brian Froud, Graeme Cornies, ...

Filmografija

U ovoj uzbudljivoj, priči prepunoj adrenalina prijatelji postaju ljuti neprijatelji, a neprijatelji najsnažniji saveznici! Mališani diljem svijeta očarani su Beyblade-om. Najmlađi diljem svijeta zadivljeni su nevjerojatnim strategijama koje se koriste za borbu protiv zla.

Beyblade metal fusion je crtana serija koja će najmlađe ljubitelje akcije prikovati za male ekrane. Crtana serija koja je svoju premijeru imala 2009. godine govori o vječitoj borbi između dobra i zla.
Najveći junak Beybladea je Ginka koji se s grupom vjernih prijatelja beskompromisno suprotstavlja Dark Nebuli. Jedina misija Dark Nebule i njihovog vođe Ryuge je preuzeti svijet i osloboditi sile zla da zavladaju njime. No, prije toga, moraju uništiti Ginku - jedinu osobu koja je dovoljno snažna da im se suprotstavi. Sve započinje i završava s hrabrim Ginkom, koji će učiniti baš sve da obrani svijet i čast Beybladea!
Crtana serija je sinkronizirana na hrvatski jezik.
O BEYBLADE JUNACIMA
GINKA (Beyblade Storm Pegasus)
Ginka je najbolji među najboljima, nikad ne odbija pravu Beyblade bitku. U stalnom je pokretu, a svi koji ga upoznaju zadivljeni su njegovom energijom. Svojim zvrkom Storm Pegasusom i nevjerojatnom borbenom taktikom pravi je problem za zlikovce Dark Nebule i najveća prepreka njihovom paklenom planu.
KYOYA (Beyblade Rock Leone)
Nekad vođa Lovaca na lica, grupe koja zlostavlja slabije, pod utjecajem Ginke se promijenio te shvatio koliko je pogriješio. Destruktivan i besmisleni život ostavit će iza sebe i priključiti se Ginki u borbi protiv nekadašnjih prijatelja, Lovaca na lice.
KENTA (Beyblade Flame Saggitario)
Kenta nakon što vidi Ginku u Beyblade areni, postaje njegov veliki prijatelj. Odlučan je u namjeri da otkrije sve tajne Beybladea. Uz Kentu, Ginka će otkriti snagu pravog prijateljstva, a Kenta će izrasti u pravog Beyblade borca.
MADOKA
Madoka je glavna Beyblade tehničarka. Iako se nikad ne bori, zna apsolutno sve o Beyblade-ima. U njezinoj Beyblade radionici popravljaju se i optimiziraju zvrkovi za što uspješnije borbene aktivnosti. I Madoka je važan dio tima, ona sa svojim prijateljima često razrađuje taktiku i pripreme za Beyblade bitke.
BENKEI (Beyblade Dark Bull)
Baš kao i Kyoya, nekada je bio Lovac na lica. Brutalnog izgleda, ali velikog srca, potpuno je odan Kyoyi. U trenutku kada Kyoya odluči napustiti zloglasne Lovce na lica i boriti se na strani dobrih dečki, Benkei će učiniti isto.

O BEYBLADE ZLIKOVCIMA
RYUGA (Beyblade Lightning L-Drago)
Vođa Dark Nebule i najveći Ginkin neprijatelj. Godinama je bio u komi, no iznenada se budi privučen prisustvom Ginke i njegovog zvrka Storm Pegasusa. Zao i nemilosrdan, crpi energiju svojih Beyblade protivnika i tako prikuplja snagu za svoj konačni cilj napuniti zvrk Lightning L-Drago-a nevjerojatnim moćima i osloboditi sile zla da zavladaju svijetom.
DOYI (Beyblade Dark Wolf)
Glavni i odgovorni izvršitelj Dark Nebule. Njihov je plan osloboditi davno zabranjeni Beyblade i omogućiti silama zla da zavladaju svijetom. Doyi mora uništiti Ginku, jer samo on može stati na put njihovom paklenom planu.

Komentari (0)

Foto