utorak, 18.05.2021 08:13

Susjedstvo tigrića Daniela (2012)

Daniel Tiger's Neighborhood (Originalni naziv)

dječji animirani obiteljski

Kroz maštu, kreativnost i glazbu, Daniel i njegovi prijatelji uče važne društvene vještine

sez.1 ep.64"Susjedstvo tigrića Daniela" animirana je serija za djecu predškolske dobi od dvije do četiri godine koja se temelji na revolucionarnoj PBS-ovoj seriji "Susjedstvo gospodina Rogersa".
 
Režija: N/A
Scenarij: Angela Santomero
Uloge: Addison Holley, Amariah Faulkner, Ted Dykstra, Heather Bambrick

Filmografija

Svaka epizoda sastoji se iz dva dijela povezana zajedničkom socijalno-emotivnom temom, kao što su razočarenje i tuga ili bijes i zahvalnost. Svaku od priča prate i prigodni glazbeni brojevi, kako bi se najmlađim gledateljima što bolje približila tema i različite životne situacije.

Glavni lik serije je Tigrić Daniel (sin Mame Tigrice i Tate Tigra). Uz njega, u seriji se također pojavljuju druga djeca, likovi iz Susjedstva Mašte, kao što su Maca Katarina (kći Mace Henrijete), gospođica Elena (kći ledi Elene Fairchilde i Nika Glazbenika), Sova O (nećak Sove X) i Princ Srijeda (najmlađi sin Kralja Petka i Kraljice Subote, mlađi brat Princa Utorka). "Susjedstvo tigrića Daniela" animirana je serija za djecu predškolske dobi od dvije do četiri godine koja se temelji na revolucionarnoj PBS-ovoj seriji "Susjedstvo gospodina Rogersa". Serija pripovijeda poticajne priče o životu predškolske djece, služeći se glazbenim strategijama ukorijenjenim u poznatom socijalno-emotivnom učenju Freda Rogersa.

Komentari (0)

Foto