ponedjeljak, 06.12.2021 22:55

Kad padne mrak (2019)

What We Do in the Shadows (Originalni naziv)

komedija horror

Spinoff istoimene hit komedije Taike Waititija

sez.3 ep.10„Kad padne mrak“ prati četiri vampira koji su "živjeli" zajedno stotinama godina. U trećoj sezoni vampiri su uzdignuti na novu razinu moći i susrest će se s vampirom od kojeg su svi vampiri potekli, zamamnom sirenom, vodorigama, vukodlačkim kickballom, kockarnicama u Atlantic Cityju, wellness-kultovima, bivšim djevojkama, teretanama i natprirodnim zanimljivostima u izobilju.
 
Režija: N/A
Scenarij: Jemaine Clement
Uloge: Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillén

Filmografija

Pogled u dokumentarnom stilu na svakodnevne (odnosno, svakonoćne) živote troje vampirskih cimera koji žive na Staten Islandu. Vampiri pokušavaju organizirati raskošnu krvavu gozbu u čast posjeta svog drevnog gospodara iz Pradomovine.

Sereija u dokumentarnom stilu prikazuje svakodnevan (odnosno, svakonoćni) život troje vampira koji zajedno „žive“ stotinama godina. Na Staten Islandu. Samoproglašeni vođa grupe je „Nandor Nemilosrdni“, veliki ratnik i osvajač iz Osmanskog Carstva. Zatim je tu britanski vampir „Laszlo“ – pomalo vucibatina, dendi i kicoš, da se poslužimo njegovim riječima. A tu je i „Nadja”: zavodnica, napasnica, vampirska Bonnie Laszloovu Clydeu. Nakon neočekivanog posjeta njihova mračnog gospodara i vođe, „baruna Afanasa“, vampire se podsjeća na njihov primarni zadatak koji su dobili kada su stigli na Staten Island prije više od stotinu godina – potpuna i cjelovita dominacija nad Novim svijetom. Ali koji je zapravo najbolji način za ostvarenje takve dominacije?

Komentari (0)

Foto