subota, 04.04.2020 17:35

Detektiv na Floridi (2010)

The Glades (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Tvrdokorni bivši čikaški detektiv doseli u zabiti gradić u kojem se počinju gomilati ubojstva

Doktor Pierre Toussaint, koji se prije tri godine s Haitija preselio na Havaje, otrovan je u striptiz-klubu. U prtljažniku njegova auta pronađeni su Glock iz kojeg nikad nije pucano i 100.000 $ u gotovini. Ubrzo je opljačkana klinika u kojoj je radio i za koju se sumnja da ilegalno izdaje recepte za lijekove. Bivša pacijentica Laurie Fisher uhićena je tijekom pokušaja da podigne veliku količinu Oxycodona, lijeka kojim je otrovan dr. Toussaint. Među osumnjičenima su dr. Grant (ravnatelj klinike koji je možda otkrio da je Toussaint potkradao kliniku) i Mike Caldwell (drugi Toussaintov pacijent ovisan o Oxyju koji se sukobio s njime nedugo prije nego što je ubijen). DVD iz Toussaintova sigurnosnog pretinca pruža ključan trag. Istodobno Longworth nije siguran što misli o tome što je Sam prihvatila posao u FDLE-u i ostaje u Floridi (a ona je to učinila da ostane blizu Longwortha). Callie je uzrujana, ali nastavlja surađivati na slučaju s Longworthom jer joj je potrebno radno iskustvo.
 
Režija: Jonathan Frakes, Timothy Busfield, Tricia Brock
Scenarij: Clifton Campbell, Alfonso H. Moreno, Lois Johnson
Uloge: Matt Passmore, Kiele Sanchez, Carlos Gómez, Jordan Wall, Michelle Hurd, ...

Filmografija

"Detektiv na Floridi“ je serija u kojoj nastupaju Matt Passmore, Kiele Sanchez, Carlos Gomez i Michelle Hurd. Ovo je priča o policajcu Jimu Longworthu i o naizgled mirnom gradiću na Floridi koji je sve samo ne idiličan!

Matt Passmore glumi Jima Longwortha, privlačnog i genijalnoga čikaškog detektiva za ubojstva s reputacijom teške naravi. Kad ga njegov zapovjednik nastrijeli i nepravedno optuži da je spavao s njegovom suprugom, Longworth je prognan i prisiljen preseliti se. Završi u Palm Gladeu, mirnom gradiću u "nedođiji" na rubu Florida Evergladesa gdje ima puno sunca i golfa, a kriminala je naizgled minimalno. Ali Longworth ubrzo otkrije da gradić nije baš tako idiličan kako mu se u prvi tren učinilo, a ubojstva se počinju gomilati. Svaki slučaj izvuče Longwortha s golf-terena i ubaci ga u njemu svojstven element kao jednog od najoštroumnijih detektiva za ubojstva.

Komentari (0)

Foto