ponedjeljak, 06.07.2020 15:05

Rev&Roll (2019)

Rev & Roll (Originalni naziv)

animirani obiteljski

Pridružite se zabavi — dajmo gas i zakotrljajmo se!

sez.1 ep.16Dobro došli u svijet osmogodišnjeg Reva i njegova najboljeg prijatelja na cijelom svijetu, Rumblea – bučnog, moćnog kamiona s osobnošću psića! U njihovu rodnom gradu Okrzancu, svatko kraj sebe ima četverokotačnog kompića, a Rev i Rumble čine vrhunski par. Kad se spoje Revove fantastične ideje i Rumbleova snaga kamiona, rezultat je uvijek za pokret nabrijani dvojac! Svaki dan donosi im novu pustolovinu i novi izazov, a usput uvijek nešto i nauče, bilo da pomažu Revovoj obitelji na ranču, kotrljaju se gradom ili jurcaju kroz divljinu koja ga okružuje. Na toj ludoj vožnji pridružuju im se Avery i njezino mačje terensko vozilo Alley, Owen i njegov nemiran, brzi trkaći automobil Crash, Lori i njezin snažan kamion Tipper te Bo i njegovo sramežljivo slonovsko vatrogasno vozilo Spritzer. Ova energična skupina prijatelja uvijek je u pokretu! Pridružite se zabavi — dajmo gas i zakotrljajmo se!
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Ashleigh Ball, Rebecca Husain

Filmografija

Dobro došli u svijet osmogodišnjeg Reva i njegova najboljeg prijatelja na cijelom svijetu, Rumblea – bučnog, moćnog kamiona s osobnošću psića! U njihovu rodnom gradu Okrzancu, svatko kraj sebe ima četverokotačnog kompića, a Rev i Rumble čine vrhunski par. Kad se spoje Revove fantastične ideje i Rumbleova snaga kamiona, rezultat je uvijek za pokret nabrijani dvojac!

Svaki dan donosi im novu pustolovinu i novi izazov, a usput uvijek nešto i nauče, bilo da pomažu Revovoj obitelji na ranču, kotrljaju se gradom ili jurcaju kroz divljinu koja ga okružuje. Na toj ludoj vožnji pridružuju im se Avery i njezino mačje terensko vozilo Alley, Owen i njegov nemiran, brzi trkaći automobil Crash, Lori i njezin snažan kamion Tipper te Bo i njegovo sramežljivo slonovsko vatrogasno vozilo Spritzer. Ova energična skupina prijatelja uvijek je u pokretu!

Komentari (0)

Foto