utorak, 02.06.2020 21:04

Igra sudbine (2020)

Igra sudbine (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Intrigantna priča o zamijenjenim mjestima

 
Režija: Mihailo Miša Vukobratović, Stanko Milošević
Scenarij: Žarko Jokanović
Uloge: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Vladan Savić, Olja Lević, ...

Filmografija

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih priča, intriga i skandala, trilerskih zapleta, spletki i izdaja, ali prije svega najčistijih emocija – od ljubavi do prijateljstva, odanosti, obiteljskih i prijateljskih odnosa, koji pobjeđuju sva iskušenja.

Ada Kanački, bogata i prefinjena dama iz visokog društva, nakon trideset godina saznaje da joj je sin zamijenjen na porođaju. Jednog sina je rodila, a drugog odgojila. Da bi jednom od njih spasila život - prisiljena je donijeti zastrašujuću odluku, koja mijenja ne samo njihove živote, nego i živote svih onih koji ih okružuju.
Od tog trenutka, sudaraju se svijet bogatih i svijet siromašnih i nastaje stampedo različitih događaja i emocija. Nevjerojatni obrati, najnježniji osjećaji, neočekivane ljubavne priče, ljubavni brodolomi unutar svih generacija, mržnja, bijes, gnjev, ljubomora, zavist, očajanje, bezizlaznost, neprirodna savezništva koja se stalno mijenjaju, mućke, podmetanja, zabune, raspetljavanja starih misterija i otkrivanja najčuvanijih tajni, samo su dio događanja u kojima sudjeluju svi likovi.

Komentari (0)

Foto