srijeda, 12.08.2020 08:00

Odstrel (2007)

Burn Notice (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Špijun koji se nađe na listi za odstrel koristi svoje vještine pomažući drugim ljudima u nevolji

sez.4 ep.2Potem ko je Michael nehote pomagal uničiti Cijinega agenta Jesseja Porterja, se slednji zateče k njemu po pomoč. Jesseju je namreč za petami preprodajalec droge, ki bi se bivšemu agentu rad maščeval, ker naj bi od njega kradel denar. Jesse se hitro spoprijatelji tako z Michaelom kot s Fiono, a ne ve, da je bil prav Michael tisti, ki je posredno poskrbel za konec njegove kariere pri Ciji.
 
Režija: Jeremiah S. Chechik, Dennie Gordon, ...
Scenarij: Matt Nix, Ben Watkins, Michael Horowitz, ...
Uloge: Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell...

Filmografija

Prava poslastica za sve ljubitelje detektivskih priča. Američka akcijska serija "Odstrel" je priča o pustolovinama špijuna koji neočekivano dobiva obavijest za "odstrel". Pilot epizoda 2008. godine dobila je nagradu Edgar Allan Poe za najbolju epizodu televizijskih serija u toj godini. Kompozitor John Dickson dvije godine zaredom (2008. i 2009.) nagrađivan je za najbolju muziku TV serije.

Većina ljudi bila bi oduševljena da živi na toplim plažama Južne američke obale. Međutim, Michael Westen (Jeffrey Donovan) nije dio te većine. On ima atraktivnu pratilju, inače bivšu djevojku (Gabrielle Anwar) koja je radila kao operativka Irske republikanske vojske i hipohondričnu majku (Sharon Gless) koja mu se javlja po 30 puta na dan. Ipak, ovo su njegovi najmanji problemi. Nakon 10 godina služenja državi radeći u Istočnoj Europi i u državama OPEK-a kao tajni agent, Michael preživljava najgoru noćnu moru svakog špijuna. Usred opasne misije u Nigeriji, Michaela obavještavaju da je na listi za odstrel. Njegov život postaje pravi pakao, računi u banci su mu blokirani, a pošto mu nem ogu uzeti ono što je naučio radeći kao tajni agent, uzimaju mu cijelokupnu imovimu, kako bi bili sigurni da više neće moći raditi. Odstreljavaju ga.Pred Michaelom je veliki izazov: mora saznati tko je naredio njegov odstrel i zašto je stavljen na crnu listu, jer mu je to jedina šanssa da vrati svoj život natrag... Serija je od svoje premijere 2007. godine prikazana u više od 40 zemalja. Sredinom 2011 godine, ekipa se ponovo sastala i započela snimanje pete i šeste sezone ove serije.

Komentari (4)

Foto